Επιστροφή στο σχολείο με πολλά δώρα [παίζει διαγωνισμός]

Τι και αν τα σχολεία έχουν ξεκινήσει ήδη, εδώ και μερικές εβδομάδες; Ο διαγωνισμός της PrimeTel, εξακολουθεί να τρέχει και να χαρίζει δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο διαδικτυακός Διαγωνισμός με τίτλο «Μπες στην κλήρωση για 500+ δώρα» ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 6 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν 500 εξαιρετικά δώρα συνολικής αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ανάμεσα στα πλούσια δώρα, περιλαμβάνονται, Smartphones, Tablet, MiFi Wireless Hotspot: Alcatel MW40, εισιτήρια K – Cineplex, δωροκουπόνια από τα εστιατόρια Burger King, Pizza Hut, Taco Bell, Hobo Mediterraneo, Tavernaki Marina’s, CU café, συλλεκτικά δώρα LALIGA, waterproof mobile cases PrimeTel, duffel bags PrimeTel, Top Up Vouchers των €5 και €10 και Data vouchers για 1GB και 2GB mobile internet.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να κάνουν Like στη σελίδα της PrimeTel στο Facebook για να λάβουν μέρος στην κλήρωση (http://on.ptl.bz/2hjWOhe).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ