«Θα γίνω καλά, τα παιδιά μου είναι καλά, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να αντικατασταθούν»

«Ποτέ δεν σκέφτεσαι πως θα συμβεί σε σένα. Τα αγόρια μου γλίτωσαν χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά αλλά οι νοσοκόμοι μού είπαν πως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν δεν είχα σταθεί εκείνα τα δύο λεπτά παραπάνω για να βεβαιωθώ πως είναι καλά δεμένα στα καρεκλάκια τους».

 


Article featured image
Article featured image

Η ιστορία της Jenna Casado Rabberman έγινε γνωστή, μόλις πριν μερικές μέρες (27/9), όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια σοκαριστική εικόνα από το ατύχημα που της είχε συμβεί λίγο καιρό πριν. Όπως αναφέρει, είχε σταματήσει να κάνει μερικά ψώνια. όταν άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό της με μεγάλη ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο μαζί της ήταν και οι δυο μικροί της γιοί, ο ένας 6 εβδομάδων και ο άλλος σχεδόν 3 ετών, όταν ξαφνικά και από το πουθενά ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό της με μεγάλη ταχύτητα, με την σύγκρουση να είναι τόσο σφοδρή που κατέστρεψε ολοσχερώς το αμάξι που οδηγούσε.

Η νεαρή μητέρα από το Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια και τα δύο παιδιά της κατάφεραν να γλιτώσουν από το ατύχημα χωρίς να τραυματιστούν στο ελάχιστο και αυτό επειδή είχε φροντίσει σχολαστικά να ασφαλίσει πολύ καλά τις ζώνες στα παιδικά καθίσματα, πριν ξεκινήσουν. Η ίδια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την δυσάρεστη εμπειρία της, που είχε όμως αίσιο τέλος, για να κρούσει το καμπανάκι στους γονείς σχετικά με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και το πόσο σημαντικό είναι να ασφαλίζουν σε αυτά σωστά τα παιδιά τους.

«Ποτέ δεν σκέφτεσαι πως θα συμβεί σε σένα. Τα αγόρια μου γλίτωσαν χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά αλλά οι νοσοκόμοι μού είπαν πως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν δεν είχα σταθεί εκείνα τα δύο λεπτά παραπάνω για να βεβαιωθώ πως είναι καλά δεμένα στα καρεκλάκια τους. Θα γίνω καλά, τα παιδιά μου είναι καλά, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να αντικατασταθούν. Ευχαριστώ το Θεό που μας κράτησε ασφαλείς (μαζί και τις Honda και Graco & Chicco)», έγραψε στο Facebook η Jenna, δημοσιεύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το ατύχημα με τα καθίσματα εντελώς άθικτα.

«ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος γιατί πρέπει να δένεις σωστά τα παιδιά στα καθίσματα ΚΑΘΕ φορά. Ακόμη κι όταν ουρλιάζουν επειδή η ζώνη είναι πολύ σφιχτή. Ακόμη κι όταν παραπονιούνται για το κούμπωμα στο στήθος ή επειδή είναι τοποθετημένα ανάποδα και κοιτάζουν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου», τονίζει.

Το post της Jenna, μετρά ήδη 155 χιλ. likes, 286, 515 χιλ. κοινοποιήσεις και 68 χιλ. σχόλια. 

 

 

Πηγή: LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ