Ακόμη ένα ξενοδοχείο για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου;

Το πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξης που βιώνει η οικονομία της Κύπρου και του επενδυτικού οργασμού, σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο Οικονομικών, φαίνεται να ακολουθεί και η Εκκλησία της Κύπρου η οποία συνεχίζει να επενδύει στον τουρισμό.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με δημοσίευμα του InBusiness και του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Μιχαήλ, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου εδώ και μερικές ημέρες έχει εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για την αγορά γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου στην Πάφο, το οποίο έχει βγει σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Κύπρου, έπειτα από την κατάσχεση του λόγω χρεών της ιδιοκτήτριας εταιρείας στην Τράπεζα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έχει στην ιδιοκτησία της ήδη 9 ξενοδοχειακές μονάδες ανά το παγκύπριο, ενώ κατά το 2016 είχε ανακοινώσει τα σχέδια της για ανέγερση νέων μονάδων την περιοχή της Αγίας Νάπας.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τμήμα από την παλιά σκάλα του Πύργου του Άιφελ πουλήθηκε σε δημοπρασία

Article featured image

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Article featured image

Στην Ιρλανδία θέλουν να στήσουν άγαλμα σε κουνούπι