Μάθε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες

Μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες εμείς, για να μη βγάλεις το σαββατοκύριακο γεμάτος με νεύρα και για να μην ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με ένταση.

 


Article featured image
Article featured image

Διάβασε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγεις στην κάθε πόλη και ποιους να προτιμήσεις για να μην κολλήσεις στην κίνηση.

 

Δήμος Λευκωσίας:

Από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στις 6:00 το πρωί τμήμα της οδού Στασάνδρου στη Λευκωσία από τη συμβολή της με τη λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ και την οδό Αγίας Ελένης θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω αναγκαίων εργασιών στην οδό Στασάνδρου. Κατά συνέπεια, η στροφή (και από τις δύο κατευθύνσεις) από τη λεωφ. Μακαρίου Γ’ προς την οδό Στασάνδρου δεν θα επιτρέπεται και η λωρίδα θα είναι κλειστή. Εναλλακτικά, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν την οδό Ξενοπούλου. Η κίνηση από την οδό Στασάνδρου προς τη λεωφ. Αρχ. Μακαρίου θα διεξάγεται κανονικά.

 

Δήμος Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 6.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μμ. της Κυριακής, ο χώρος στάθμευσης στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους θα είναι κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτρόστρωσης.

 

Δήμος Αγίας Νάπας

Από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και για περίοδο μίας εβδομάδας περίπου από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας εκτός Κυριακής, τμήματα του δρόμου Αγία Νάπα – Κάβο Γκρέκο θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

 

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λάρνακας

Από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 19 Ιανουαρίου, από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Λάρνακας – Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και την Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 



Για συνεχή ενημέρωση για τις προγραμματισμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο ολόκληρου του νησιού μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία. 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ