Πλήρωσε για άλμπουμ οικογενειακών φωτογραφιών και πήρε αυτό

Κλάμα!

 


Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσε να ήταν οικογένεια βγαλμένη από ταινία κινουμένων σχεδίων ή ακόμη και ταινία τρόμου, παρόλα αυτά είναι μια υπαρκτή οικογένεια που το μόνο που ήθελε ήταν να απαθανατίσει μερικές όμορφες στιγμές μια ηλιόλουστη μέρα στο πάρκο. Αντ’ αυτού πήρε αυτό που βλέπεις πιο κάτω.

Το (πολύ) αστείο περιστατικό κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ίδιος ο παθών, εξιστορώντας την τραγελαφική του ιστορία.

«Οκ, αυτό δεν είναι αστείο. Πληρώσαμε φωτογράφο, η οποία ισχυριζόταν ότι ήταν επαγγελματίας, το ποσό των 2,250 χιλιάδων δολαρίων για μια οικογενειακή φωτογράφιση. Αυτές είναι οι τελικές φωτογραφίες που μας παρέδωσε. Όταν την ρωτήσαμε γιατί αυτό το αποτέλεσμα, μας απάντησε πως οι σκιές ήταν τόσο κακές που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σωθούν οι φωτογραφίες, αφού ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο δεν της δίδαξε ποτέ πώς να ρετουσάρει φωτογραφίες. Σκιές; Μια μέρα στο πάρκο με καθαρό ουρανό και ηλιοφάνεια; Μοιραστείτε το ελεύθερα. Δεν έχω γελάσει ποτέ ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου», αναφέρει ο Pam Dave Zaring. 

 

 

Η οικογένεια όπως πραγματικά είναι (λείπει η γιαγιά).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ