Ξεκαρδίστηκε στα γέλια όταν την ρώτησαν αν παρενοχλήθηκε ποτέ σεξουαλικά

Η αντίδραση της Sharon Stone που έγινε viral.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταιν, κάθε γυναίκα ηθοποιός είναι πλέον σίγουρο ότι θα κληθεί να απαντήσει σε συνεντεύξεις της αν δέχθηκε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της εργασίας της.

Η γνωστή ηθοποιός Sharon Stone, εμφανίστηκε πρόσφατα στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος την ρώτησε το αναμενόμενο. «Ένιωσες ποτέ άβολα στη δουλειά σου εξ’ αιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς;». Η ηθοποιός στο άκουσμα της ερώτησης ξέσπασε στα γέλια, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται μεγαλοφώνως εάν το κάνει από νευρικότητα ή αμηχανία.

Η απάντηση της ηθοποιού ήταν άμεση και αποστομωτική  «Είμαι στον χώρο εδώ και 40 χρόνια. Μπορείς να φανταστείς πως ήταν τα πράγματα όταν ξεκίνησα από το ‘πουθενά της Πενσιλβάνια’, με την εμφάνιση που είχα και χωρίς καμία απολύτως προστασία; Τα έχω δει όλα».


Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από τους New York Times το περσινό φθινόπωρο, δεκάδες ηθοποιοί και εργαζόμενες στον χώρο του θεάματος βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά για τις δικές τους εμπειρίες παρενόχληση στο Χόλιγουντ.   

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, περισσότεροι από 50 ηθοποιοί και παραγωγοί κατηγορήθηκαν από τις συναδέλφους τους για ανάρμοστη συμπεριφορά, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι και ο κωμικός Louie C.K.

 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ