Γουστάρεις παγωτό το χειμώνα;

Για πολλούς είναι κάπως αδιανόητο χειμωνιάτικα να τρως παγωτό, για τους περισσότερους όμως είναι σαν μια μικρή αντίσταση αυτή η αθώα απόλαυση.

 


Article featured image
Article featured image

Οι συντελεστές της παράστασης «Dark Vanilla Jungle» πάντως, λατρεύουν το παγωτό τον χειμώνα γ’ αυτό μετά από 4 sold out παραστάσεις στο theYard.Residency.17 (Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ) στη Λεμεσό επιστρέφουν για 3 ακόμα παραστάσεις στη Λευκωσία.

 

Η ιστορία του έργου:

Σε αυτό τον καταπιεστικό μονόλογο μας παρουσιάζεται μια ζωή που βιώνεται μέσα από ατέλειωτες μέρες τρόμου από την Άντρεα. Ένα κείμενο ωμό, ανενδότως σκληρό και καταστροφικό. Στο «Dark Vanilla Jungle» το τραύμα προσπαθεί να επικοινωνήσει αδιαφορώντας για την φυσική ανθρώπινη παρόρμηση να αποφύγουμε οτιδήποτε φρικτό.

Αυτό που μας διαταράσσει στο έργο του όμως δεν είναι η βία του, αλλά η σαγηνευτική φωνή εκείνης που τη διαπράττει. Χαρίζει στη ρημαγμένη του ηρωίδα το δώρο της ποίησης, μιας ποίησης που ψηλαφεί μοτίβα σε έναν κόσμο τυχαίο που δεν ξέρει να συγχωράει. Σε αυτό το βαθύ και οδυνηρό one woman show, η Άντρεα γίνεται το αλεξικέραυνο στο οποίο όλες οι αποτυχίες μας σαν σύγχρονη κοινωνία συγκλίνουν.

Παραστάσεις:

2, 4 και 5 Φεβρουαρίου  

 



 

Συντελεστές: 

Σκηνοθεσία /Μετάφραση/Διασκευή - Εβίτα Ιωάννου

Ερμηνεύει: Έλενα Καλλινικου

Δραματουργία/Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Φωτεινή Μιχαηλίδου

Kείμενο:  Philip Ridley

Συμπαραγωγή- Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ

theYard.Residency.17

Ηχητικό τοπίο: Κασιανή Κάππελος

Ήχος:  Μαριάννα Μιχαήλ

Teaser: Σοφία Αναστασίου

Αφίσσα:  Αντώνης Μούσιης

Βίντεο: Νικόλας Κάσινος

 

Πληροφορίες:

Ώρα: 20:30

Είσοδος: €10

Κρατήσεις: 99 629610

ARTos Cultural and Research Foundation

64, Ay. Omoloyiton Ave. Nicosia 1080 Cyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ