Για πρώτη φορά «Fork Food Market» τον Φεβρουάριο

Για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα ιστορία του, το Fork Food Market θα λειτουργήσει μέσα στον μήνα Φεβρουάριο!

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα τις Παρασκευές 2/2 και 16/2 στον κλειστό χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στην παλιά Λευκωσία.

Όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 19.00 μέχρι τις 23.00, ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 24.00. 

Κάποιοι από τους πωλητές του φεστιβάλ είναι: οι Aglio, Olio e Peperoncino by Lucia Grasso που φτιάχνουν καταπληκτικές πίτσες, αυθεντικά γερμανικά bratwurst λουκάνικα από τον Γιώργο που ονομάζεται Top Dog, οι Food Garden που προσφέρουν ένα νόστιμο χορτοφαγικό-νηστίσιμο-ωμοφαγικό μενού, οι The Munchables με το απολαυστικό μπέργκερ τους με παναρισμένο κοτόπουλο, οι Momo’s με τα διαλεχτά ασιατικά dumplings τους και οι Two little chefs in a Green Kitchen που σερβίρουν φυσικό εύγεστο χορτοφαγικό ή νηστίσιμο φαγητό.

Στο χώρο θα υπάρχουν θερμάνσεις (και κάποια εργαστήρια αφού η ομάδα του Pop-up βρίσκεται ακόμη εκεί) και το μπαρ θα σερβίρει ζεστό κρασί.

Το Fork Food Market μπαίνει δυναμικά στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του και σχεδιάζει πολλές εκδηλώσεις για να το γιορτάσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ