Στην Κύπρο ο βραβευμένος καναπές Ottawa

Ο καινοτόμος καναπές Ottawa, σχεδιασμένος από τον Karim Rashid, έχει βραβευτεί με το βραβείο GOOD DESIGN® και μπορείς να τον βρεις στην Κύπρο, στα καταστήματα BoConcept.

 


Article featured image
Article featured image

Το βραβείο GOOD DESIGN®  ιδρύθηκε το 1950 και θεωρείται ως το παλαιότερο και πιο γνωστό παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων για την αριστεία και την καινοτομία του στο σχεδιασμό.

Διοργανώνεται από το Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

Ο καναπές Ottawa

Το καινοτόμο και οργανικό σύστημα καναπέδων σχεδιάστηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο σχεδιαστή Karim Rashid. Η συλλογή διαθέτει επίσης υποδοχές ρεύματος και θύρες USB και περιλαμβάνει επίσης ένα κομψό τραπεζάκι.

«Είναι εκπληκτικό που σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα υπάρχει έλλειψη σκέψης όσο αφορά τα στοιχεία ξεκούρασης. Οι καναπέδες στα ξενοδοχεία είναι πάντα τόσο μακριά ο ένας τον άλλο με τεράστια τραπεζάκια. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον που βρίσκεται 4 μέτρα μακριά. Πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση οικειότητας. Αλλά ταυτόχρονα, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να είμαστε πολύ ιδιωτικοί όταν εργαζόμαστε στον δικό μας κόσμο», λέει ο Karim Rashid.

Οικογενειακή παράδοση

Το σύστημα καναπέδων είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή Ottawa που έχει σχεδιαστεί επίσης από τον Karim Rashid. Η καρέκλα και το τραπέζι της Ottawa, είναι δύο design του Karim Rashid, που διατίθενται στη συλλογή του BoConcept και επίσης βραβεύτηκαν με το βραβείο Good Design και το βραβείο Red Dot Design το 2012 και το 2013 αντίστοιχα.

Η συλλογή Ottawa είναι διαθέσιμη στην κυπριακή αγορά στα καταστήματα BoConcept Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ