Στην Κύπρο το «Α-πε-λπι-σί-το» του Λάκη Λαζόπουλου

Την Επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου «Α-πε-λπι-σί-το», παρουσιάζει τον Φεβρουάριο στην Κύπρο το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Ελλάδα, η εκπληκτική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και  Σοφία Φιλιππίδου έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Τα τραγούδια της παράστασης έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου. Το κείμενο του έργου και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Λάκη Λαζόπουλο.

Οι δύο σπουδαίοι κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους εννέα ηθοποιούς, στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ.

Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τους νεοτρελαμένους της Ελλάδας.

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.

Πρωταγωνιστούν:

Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου

Συμμετέχουν οι:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων:

Τηλ: 25377277/ 22313010,

Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ