10 (πολύ) μεγάλες αλήθειες για όσους προτιμούν το ‘τυλιχτό’ τσιγάρο

Αν είσαι απ’ αυτούς που το στρίβουν… το τσιγάρο, τότε σίγουρα ο πιο κάτω δεκάλογος περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που σε περιγράφουν.

 


Article featured image
Article featured image

Το menshouse.gr και ο Μικρός Σατράπης (συντάκτης), δημοσίευσαν μία λίστα με 10 χαρακτηριστικά που διαθέτουν όλοι όσοι σνομπάρουν τα έτοιμα βιομηχανικά τσιγάρα είτε λόγω πενίας είτε λόγω άποψης και επιλέγουν το τρίπτυχο καπνός – χαρτάκια – φίλτρα. 

Ένα χιουμοριστικό κείμενο με πικρές δόσεις αλήθειας και για να μη ξενχιόμαστε όπως και να το προτιμάς, το τσιγάρο και το κάπνισμα μόνο κακό μπορεί να κάνει. 

 

1. Η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτόν που στρίβει όρθιος με το ένα χέρι και σ’ αυτόν που χρησιμοποιεί μηχάνημα, είναι ανάλογη αυτής ανάμεσα σ’ έναν βασιλιά και το γελωτοποιό του.

2. Η μεγαλύτερη κιμπαριά ενός καπνιστή στριφτού είναι να σου δώσει ένα ολόκληρο «στικάκι» με φιλτράκια… Επειδή είναι τα πιο φτηνά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σύνεργα. 

3. Ο καπνιστής στριφτού θέλει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους καπνιστές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλά ότι ανάβει το δικό του με σπίρτο, επειδή «δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ…».

4. Φέτα λεμόνι στη θήκη, διατήρηση στο ψυγείο για φρεκάδα, επανασφραγιζόμενα σακουλάκια, you name it. Ο στριφτοκαπνιστής είναι ρέκτης, όχι καμιά δευτεράτζα…

5. Αυτός που μαεστρικά βγάζει κανονικό τσιγάρο από τα υπολείμματα του καπνού, ηδονίζεται 100 φορές περισσότερο απ’ αυτόν που ανακαλύπτει ένα τελευταίο τσιγάρο σε ξεχασμένο πακέτο.

6. Κίτρινα δάκτυλα + καφέ δόντια = το απόλυτο γαλόνι. Το κάπνισμα στριφτού χωρίς φίλτρο είναι για αρχόντους, όχι για λινάτσες.

7. Αν το στριφτό σβήσει την ώρα που το καπνίζεις χωρίς να το έχεις κάνει πολύ σφιχτό και χωρίς να είσαι γκόμενα social smoker, παράτα το. Δεν είναι για ‘σένα.

8. Το στριφτό εκπέμπει μια εσάνς φοιτητίλας, καλλιτεχνίλας, ενίοτε και ψαγμενιάς, σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο, που δείχνει πολύ τυπικό και «τεχνοκρατικό».

9. Με τον καπνό στην κωλότσεπη δεν φοβάσαι να κάτσεις πουθενά.

10. Ο ελληνικός καφές δημιουργήθηκε για να πίνεται παρέα με στριφτό τσιγάρο. Νόμος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ