Μόνο 12 επαύλεις και 19 διαμερίσματα απέμειναν προς πώληση στη Μαρίνα Λεμεσού

Πρωτοφανές ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Μαρίνα Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής που ενσαρκώνει πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς πάνω στη θάλασσα.

Οι πολυτελείς κατοικίες, 285 στο σύνολο, αποτελούν μέρος της πρώτης Μαρίνας στην Κύπρο. Έχουν δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts και έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα καταστημάτων, εστιατορίων και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, ελκύοντας ορισμένους από τους πιο απαιτητικούς αγοραστές της περιοχής.

Τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού, μόνο 12 επαύλεις με ιδιωτικό θαλάσσιο χώρο και θέση ελλιμενισμού, και 19 διαμερίσματα που περιβάλλονται από θάλασσα, είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Άψογα συνυφασμένες με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, οι κατοικίες αυτές επωφελούνται από τις ανέσεις που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας, αλλά και από τις άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που παρέχονται.

Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences, που αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2020, περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας.

Τα πολυτελή αυτά διαμερίσματα έχουν απρόσκοπτη θέα στη Μαρίνα, στη θάλασσα και στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού. Λίγα βήματα μακριά, οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες επαύλεις Island Villas έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμες για κατοίκηση διαθέτοντας το δικό τους θαλάσσιο χώρο, ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, κήπο και πισίνα.

Η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει πολύ περισσότερα από πολυτελείς και καλαίσθητες κατοικίες. Το οικιστικό προϊόν της συνδυάζει κορυφαίες παροχές και εγκαταστάσεις ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής, ενώ οι ιδιοκτήτες των επαύλεων και των διαμερισμάτων επωφελούνται από το γυμναστήριο, τα εστιατόρια και τα καταστήματα που βρίσκονται εντός του έργου, καθώς και από την παραλία που βρίσκεται μόνο μερικά βήματα μακριά.

Με την πόλη της Λεμεσού να θεωρείται μια από τις δυναμικότερες αγορές ακινήτων στο νησί, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί πλέον μια μοναδική τελευταία ευκαιρία για αγορά πολυτελών κατοικιών πάνω στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να διευθετήσετε τη δική σας επίσκεψη στις διαθέσιμες επαύλεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 020 020.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ