Η παράσταση «Μπαμπα, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» ανεβαίνει στο Σατιρικό

Σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη.

 


Article featured image
Article featured image

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές  επιτυχίες της σύγχρονης Ελληνικής σκηνής, η ξεκαρδιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου ανεβαίνει στο Σατιρικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη.

Με δηλητηριώδες χιούμορ, καυστικές ατάκες και μπόλικο σαρκασμό, σατιρίζει με δεξιοτεχνικό τρόπο την απληστία που πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας και τις σκοτεινές πτυχές του ελληνικού ταμπεραμέντου: κουτοπονηριά, υποκρισία, μίζες και δολοπλοκίες, ψέματα και απατεωνιές.

Στην κηδεία του πατέρα των δύο πρωταγωνιστριών λαμβάνει χώρα μια σειρά ευτράπελων καταστάσεων σε ένα συγγενικό περιβάλλον με λανθάνουσες συμπεριφορές.

 

Avant-Première, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 8:30μ.μ. στο Σατιρικό Θέατρο, Λευκωσία.



Τιμή εισόδου: 15 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON 2018. . Για αγορά εισιτηρίων καλέστε το Sold Out Tickets 70007705.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει ο Κώστας Καυκαρίδης και τα κοστούμια ο Λάκης Γενεθλής.

Βοηθός σκηνοθέτης ο Βασίλης Μιχαήλ.



Παίζουν: Σπύρος Γεωργίου, Μάριος Δημητρίου, Μαριάννα Καυκαρίδου, Βασίλης Μιχαήλ, Λουκία Πρωτοπαπά, Ανδρέας Ρόζου, Μαρία Φιακά, Νάτια Χαραλάμπους Ιωάννα Μαραγκού.

Την εκδήλωση διοργανώνει: Η Επιτροπή Φίλων του TELETHON.

Χορηγοί εκδήλωσης, η εταιρία ΕΥ και η μουσική σχολή The Art of Music.

Υποστηρικτής, Κασουλίδης Masterprinters και Sold Out Tickets

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Στην Ιταλία θέλουν να απαγορεύσουν και τις παγωνιέρες στις παραλίες

Article featured image

Η τελευταία γυναίκα που εκτελέστηκε στη Βρετανία έλαβε χάρη μετά θάνατον

Article featured image

Γιατρός στη Γερμανία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία 15 ασθενών του