Η Heineken ταξίδεψε 10 τυχερούς στο Άμστερνταμ

Ένα ταξίδι με ανεπανάληπτες εμπειρίες.

 


Έχοντας στις αποσκευές τους μοναδικές και αξέχαστες ιστορίες, οι δέκα τυχεροί νικητές του διαγωνισμού «η Heineken σε ταξιδεύει στο Άμστερνταμ», επέστρεψαν στην Κύπρο, φανερά ενθουσιασμένοι από τις εμπειρίες που αποκόμισαν στην πατρίδα της Heineken και για το πρόγραμμα που ετοιμάστηκε ειδικά για αυτούς! 

 Οι δέκα νικητές ταξίδεψαν εντελώς δωρεάν στην Ολλανδία και βίωσαν την εμπειρία του VIP Tour στο Heineken Museum, ένα από τα must-see αξιοθέατα που προσελκύει τεράστιο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο. Εκεί, η Μαρία και Θεοδώρα Αγαθοκλέους, ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου, η Ελένη Κολή, η Μαρούλα Γιασεμίδου, ο Χριστόφορος Τοχνίτης, ο Κωστάκης Σκαπούλλαρος, η Μαρία Στυλιανίδου, η Σκεύη Κυριάκου και ο Μάριος Χειμώνας γνώρισαν την ιστορία της αγαπημένης τους μπύρας, δοκίμασαν τις γνώσεις τους και είχαν αποκλειστική πρόσβαση στο κρυφό μπαρ του Μουσείου απολαμβάνοντας πολλές παγωμένες μπύρες Heineken, συνοδευόμενες από εκλεκτά Ολλανδικά τυριά! Οι εκπλήξεις της Heineken συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της επίσκεψης όπου προσφέρθηκε σε κάθε νικητή ένα ως δώρο ένα personalised μπουκάλι.

 Ο διαγωνισμός της Heineken έτρεχε από τον Μάϊο μέχρι τον Ιούλιο αποκλειστικά στις υπεραγορές Σκλαβενίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγόρασαν πολυσυσκευασίες Heineken να λάβουν μέρος.

Η διεθνούς φήμης μπύρα Heineken βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Tempo Beverages Cyprus Ltd.


Σχετικα

Ο θόρυβος μπορεί να στοιχίσει πολλά περισσότερα από την ακοή μας

Η 18χρονη Fathia λείπει από το χώρο διαμονής της

Εφόσον ξέρουμε ότι υπάρχουν βιαστές και κακοποιοί οφείλουμε να προσέχουμε

Φέτος κάνουμε Πάσχα στο χωριό Καμινάρια

Ο αξιωματικός της ΕΦ που δεν υποπτεύθηκε ποτέ κανείς

5 Κύπριοι δολοφόνοι που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη την τελευταία 5ετία