Ο ύπνος που παίρνει τα μωρά, πήρε και τον Ερτογάν σε live μετάδοση

Viral βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει τον παντοδύναμο άντρα της Τουρκίας να παραδίδεται αμαχητί στην αγκαλιά του Μορφέα.

 


Article featured image
Article featured image

Κακό δεν είναι, αντίθετα είναι ανθρώπινο. Ωστόσο, όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Ταγίπ Έρτογαν δεν μας είχε συνηθίσει σε ανθρώπινες στιγμές αδυναμίας, εκτός κι αν αυτές ήταν μέρος κάποιου προεκλογικού σποτ ή συγκέντρωσης.

Φαίνεται, όμως, πως ο πανίσχυρος Τούρκος Πρόεδρος είναι λίγο πιο αδύναμος από τη φύση του η οποία τον ξεγέλασε και τον εξέθεσε σε δημόσιο δίκτυο. Είναι αυτό που λέμε «Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής» αφού όσο και να το προσπάθησε δεν κατάφερε να ξεγελάσει τη νύστα του.

Σε πρόσφατή επίσκεψή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Μολδαβία, ο Τούρκος Πρόεδρος μαζί τον Μολδαβό ομόλογό του, έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ομολόγου του, ο Ερτογάν μετά βίας μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά όσο και να προσπαθεί για το αντίθετο, ενώ σε κάποια στιγμή η αυπνία τον νικάει και αποκοιμάται για μερικά δευτερόλεπτα, θυμίζοντας παππού σε καφενείο κυπριακού χωριού, μεσημέρι καλοκαιριού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ερτογάν χάνει τη μάχη με τον ύπνο, αφού παρόμοιο σκηνικό είχε επαναληφθεί σε συνέντευξη τύπου με τον Ουκρανό πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο, το 2017.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ