Ο καθηλωτικός κος Mogens Moller

Ποιος είναι ο CEO της Sleeknote, που σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στη σκηνή του «The eCommerce & Growth Conference».

 


Article featured image
Article featured image

O Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα, σε συνεργασία με την Boussias Communications Week, φέρνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα συνέδριο που θα δώσει στους επαγγελματίες το κίνητρο, τη γνώση και τα εργαλεία, για επιτυχημένη δραστηριοποίηση στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρείν.

Στο συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Κεντρικών Γραφείων  CYTA στη Λευκωσία, θα βρεθούν στη σκηνή για να μιλήσουν σημαντικοί και επιφανείς επαγγελματίες του χώρου, όπως οι Ivan Imhoff -κορυφαίος σύμβουλος στο Conversion Optimization και ιδρυτής της Optimization Academy, Mogens Moller Co-Founder Sleeknote, Chloe Thomas - eCommerce Specialist, blogger και συγγραφέας του βιβλίου «The eCommerce Masterplan», Jordie van Rijn - eMail Marketing Consultant, Memos Christodoulou,- Strategic Account Lead της βρετανικής Fountain κ.α.

Ο Mogens Moller, ένας εκ των ομιλητών, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη και συναρπαστική του σκηνική παρουσία και τη μεταδοτικότητά του. Ποιος είναι, όμως, αυτός ο χαρισματικός ομιλητής;

CEO και co-Founder της Sleeknote, ο Mogens έχει πάθος με τα user-tests και έχει την ικανότητα να συνεπαίρνει το ακροατήριό του. Στην πρόσφατη ομιλία του στο eCommerce Conference ’18, στην Αθήνα, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δοθεί ποτέ σε ομιλητή από το κοινό: 4,97 με άριστα το 5. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καθηλωτική σκηνική παρουσία του αλλά κυρίως στο ότι επιζητά και δίνει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές».

Στις ομιλίες του, προσπαθεί να εμπνεύσει και, παράλληλα, να προσφέρει πρακτικές συμβουλές στο κοινό του, βοηθώντας τους έτσι να βελτιστοποιήσουν το conversion του e-shop τους. Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας με έδρα τη Δανία η οποία βοηθά e-shops από όλο τον κόσμο να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες.

Το «eCommerce & Growth Conference» απευθύνεται σε επαγγελματίες από τον χώρο του Marketing, του εμπορίου και της επικοινωνίας.

Διοργανωτές: Εκδοτικός οίκος ΔΙΑΣ και η Boussias Communications

Χορηγός: Zorbas Catering

Υποστηρικτής: Qoneq

Conference Experience Sponsor: Conferience

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το  «eCommerce & Growth Conference Day» στις 8 και 9 Νοεμβρίου Οκτωβρίου – περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες http://www.ecommercecy.com/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ