Βίντεο με εικόνες από τη Ζάκυνθο μετά το σεισμό

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY



 

Σεισμός 6,5 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα τη Ζάκυνθο

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στη Ζάκυνθο, που έγινε αισθητός στην Αττική και σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός ήταν τόσο έντονος και έγινε αισθητός σε Σικελία και Καλαμβρία, της νότια Ιταλία, όπου οι έντρομοι κάτοικοι έπαιρναν κατά δεκάδες την αστυνομία σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Μάλτα και την Αλβανία, ενώ οι κάτοικοι σχολίασαν τη μεγάλη του διάρκεια.

Από την ώρα που σημειώθηκε η κύρια σεισμική δόνηση (01:54), έχουν γίνει αισθητοί δεκάδες μετασεισμοί, αρκετά μεγάλης έντασης, γεγονός που συνεχίζει να ανησυχεί τους κατοίκους της Ζακύνθου.



Δείτε βίντεο με εικόνες από τη Ζάκυνθο μετά τον σεισμό με πλάνα από το τοπικό τηλεοπτικό σταθμό:

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.com

 

 

Με 25 κιλά κάνναβης συνέλαβαν 34χρονη στο αεροδρόμιο Πάφου

Για γερή μπάζα ερχόταν στην Κύπρο 34χρονη από το εξωτερικό, η οποία αντί για ρούχα και παπούτσια είχε στις αποσκευές της 25 κιλά κάνναβης. Την 34χρονη εντόπισε η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου.

 

Image result for έλεγχος αεροδρόμιο πάφος

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ, σε συνεργασία μεταξύ μελών της ΥΚΑΝ και λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων, έγινε έλεγχος στις αποσκευές της 34χρονης, η οποία είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο  Πάφου, από χώρα του εξωτερικού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 34χρονης, 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον της 34χρονης διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 

 

Στη Φλόριντα κοιτάζουν οι αμερικανικές Αρχές για τα ύποπτα δέματα

Η έρευνα που διεξάγουν οι αμερικανικές αρχές για τα ύποπτα δέματα που στάλθηκαν σε κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών και σε επικριτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ επικεντρώνεται στη Φλόριντα, ανέφερε σήμερα μια πηγή των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Η ίδια πηγή σημείωσε επίσης ότι πιστεύεται πως και τα 10 ύποπτα πακέτα που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα πέρασαν, κάποια στιγμή, από τα αμερικανικά ταχυδρομεία. Λίγο νωρίτερα, είχε εκκενωθεί ένα κτίριο που στεγάζει γραφεία βουλευτών και γερουσιαστών στην Ουάσινγκτον. Διαπιστώθηκε όμως ότι η υπόθεση αυτή δεν είχε σχέση με τα τρομοδέματα. Η αστυνομία του Καπιτωλίου διευκρίνισε ότι η εκκένωση διατάχθηκε επειδή σήμανε ο συναγερμός για πυρκαγιά, εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας σε έναν πίνακα του ηλεκτρικού. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα, οι αρχές επέτρεψαν και πάλι στους εργαζόμενους να ξαναμπούν στα γραφεία τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, τα τρομοδέματα που στάλθηκαν αυτήν την εβδομάδα σε πολιτικούς του Δημοκρατικού κόμματος, σε μέσα ενημέρωσης και άλλα δημόσια πρόσωπα τα οποία είναι αντιδημοφιλή στους ακροδεξιούς, συνιστούσαν πιθανότατα μια τακτική εκφοβισμού και όχι μια δολοφονική απόπειρα.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ