Έρχεται στα Novacinema ο πιο σκανδαλιάρης λαγός

Η κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού παιδικού παραμυθιού της Μπέατριξ Πότερ, «Πίτερ Ράμπιτ», η οποία έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με εισπράξεις εισιτηρίων που ξεπέρασαν τα 350 εκατομμύρια δολάρια, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στη ζώνη «Family Movie Night!», από το Novacinema2HD.

 


Article featured image
Article featured image

Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου και ώρα 22.10 σε ελληνική μεταγλώττιση.

Ο «Πίτερ Ράμπιτ» είναι ένας άτακτος λαγός που προσπαθεί να παρεισφρήσει και να αναστατώσει τον κήπο ενός αγρότη, μέχρι τη στιγμή που αυτός και οι φίλοι του έρχονται αντιμέτωποι με τον κ. ΜακΓκρέγκορ σε μία επική μάχη διεκδικώντας τα ίδια πράγματα: τον πανέμορφο κήπο αλλά και την εύνοια της γλυκιάς Μπι.

Ο «Πίτερ Ράμπιτ» κάνει πρεμιέρα σε ελληνική μεταγλώττιση με τις φωνές των Φάνη Μουρατίδη, Αντώνη Ζαχαράτου, Χρήστου Πλαϊνη και Μελίνας Κατσακούλη.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

•Δείτε τις προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

•Κάνετε Follow στη σελίδα Facebook της Nova Cyprus σε για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ