Τα γρανάζι, Κυριακή και Δευτέρα, πάει στην ταράτσα

Παρέα με το Tanqueray gin!

 


Article featured image
Article featured image

Οι Κυριακές και οι Δευτέρες του Οκτωβρίου δεν θα είναι οι ίδιες με τις υπόλοιπες. Θα έχουν υπέροχη θέα  και αρώματα από φρέσκα εσπεριδοειδή, μπαχάρια και φυσικά juniper.

Το γρανάζι σε συνεργασία με το Tanqueray gin, μεταφέρεται στην οροφή του 1010 Hall, στην καρδιά της παλιάς πόλης, μετατρέποντας το σε ένα popup botanical gin terrace, με άφθονο ποτό- gin κατά κύριο λόγο, φαγητό, μουσική και άλλες εκπλήξεις.

Ξεκινώντας από την τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη, οι λάτρεις του gin θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασικές και πρωτότυπες συνταγές από κοκτέιλ και gin & tonics, φτιαγμένα από την ομάδα του γραναζιού, σε ένα ειδικά διαμoρφωμένο χώρο με θέα την εντός των τειχών Λευκωσία!  

Διάφορες επιλογές από barbeque treats θα παρασκευάζονται στον χώρο (μια συνεργασία γρανάζι – Bavarian) και μια σειρά από djs θα επιλέγουν από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα αγαπημένα κομμάτια για να ντύσουν με ηχόχρωμα το χαλαρωτικό σκηνικό της ταράτσας!

 



Πότε:

Κυριακές: 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10

Δευτέρες: 15/10, 22/10, 29/10

Ώρες: 17:00 – 24:00

 

Τις Δευτέρες, για τους φανατικούς του gin  (και όχι μόνο)  θα πραγματοποιηθούν workshops σχετικά με την ιστορία και την παραγωγή του gin, από τον Reserve Brands Ambassador, Κωνσταντίνο Χειμώνα.

(Illustrations: anna aka BrainFKR. Φωτογραφίες: Στέλιος Δημητρίου)

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εργαλείο για την επιτήρηση της ρητορικής μίσους στα social media εγκαινιάζει η Ισπανία

Article featured image

Μέσω SafeCY θα λαμβάνουμε ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης

Article featured image

Η ιστορία της Άλμπα, της γυναίκας που γεννήθηκε στην αίρεση «Τα παιδιά του θεού»