Το ΑΛΦΑ πάρτι που ξεσήκωσε τη Λευκωσία

Αν δεν ήσουν εκεί, δεν φταίμε εμείς.

 


Τα ΑΛΦΑ Music Tours από την μπύρα ΑΛΦΑ ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου με ένα μεγάλο πάρτι στο Patio Cocktail Bar, χαρίζοντας άφθονη διασκέδαση, εκπλήξεις, τραγούδι και πολλές παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ.

Μετά από μια άκρως πετυχημένη περιοδεία, μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα Παπιγιόν και 21 live-events σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, τα ΑΛΦΑ Music Tours έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντας σε όλους μια μοναδική μουσική βραδιά!

Με το Patio Cocktail Bar να είναι ασφυκτικά γεμάτο από εκατοντάδες fans της μπύρας ΑΛΦΑ και των Παπιγιόν, η βραδιά τα είχε όλα – τραγούδι, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε live μέσω Instagram διεκδικώντας 10 buckets με μπύρες ΑΛΦΑ, αλλά και να τραγουδήσουν παρέα με τους Παπιγιόν σε στυλ «καραόκε» το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από το συγκρότημα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ και αγαπήθηκε πολύ φέτος το καλοκαίρι!

 Τα ΑΛΦΑ Music Tours,  το καινοτόμο concept των live εμφανίσεων που αναπτύχθηκε και διοργανώθηκε από την μπύρα ΑΛΦΑ, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στις αρχές Μάϊου, κρατώντας συντροφιά και χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές στους πιο ανεβαστικούς “feel good” ρυθμούς. Ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Κύπρο παρέα με το συγκρότημα Παπιγιόν, τα ΑΛΦΑ Music Tours, πραγματοποίησαν εμφανίσεις στα πιο hot-spot σημεία της Κύπρου, δροσίζοντας το καλοκαίρι μας και φέρνοντάς μας πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι πραγματοποίησαν απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις σε clubs, bars, καφενεία, μουσικές σκηνές και παραθαλάσσια venues όπως: Symbols, Τρελάδικο, Καφενείο «Το Κάτι Τις», Ερωδός, Avenue, Bolivar House, Guest mezebar, Da Vinci, Otto Dieci, Columbia Beach, Noir, Βlue Apple, Πλατώ, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Summer Club Paphos, Daltons Bar & Restaurant, Malthouse beer & food, Patio Cocktail Bar και Αιγιαλός.

Και ενώ η περιοδεία αυτή έχει φτάσει στο τέλος της, η μπύρα ΑΛΦΑ, η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Ltd, κάνει παράλληλα και άλλες εμφανίσεις σε διάφορα events, κάνοντας άπαντες να ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Μείνετε ενημερωμένοι από τις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus).   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ