«Συνέλαβαν» 200 κατεψυγμένες κούπες από τα κατεχόμενα και τις κατέστρεψαν όλες

Μεγάλη επιτυχία από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

 


Article featured image
Article featured image

Άλαλα τα χείλη των ευσεβών από την υπόθεση που εξιχνιάστηκε χθες, στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου, και αφορούσε την παράνομη μεταφορά κατεψυγμένων κούπων από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα της 31ης Οκτωβρίου 2018, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν για έλεγχο όχημα ενοικιάσεως, το οποίο οδηγούσε κάτοχος Κυπριακού Δελτίου Ταυτότητας, Συριακής καταγωγής.

 

 food

Οι επικίνδυνες κούπες εγκλωβισμένες σε πλαστική σακούλα 

 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, 200 κατεψυγμένες κούπες, οι οποίες κατασχέθηκαν αφού η διακίνηση τους από τα κατεχόμενα απαγορεύεται.

 

 food



Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €200, ένα ευρώ η κούπα δηλαδή. Οι κούπες καταστράφηκαν επί τόπου, στην παρουσία του προσώπου που τις μετέφερε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές. Ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται πώς καταστράφηκαν οι κούπες.

 

Η ανάρτηση του Τμήματος Τελωνείων: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ