Έτσι απαντά στον ρατσισμό ένας πολιτισμένος άνθρωπος

Ο Γιάννης είναι υπόδειγμα αθλητή και ένας άνθρωπος που μας βοηθά συνεχώς να βλέπουμε με περηφάνια την ελληνική σημαία.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά τα όσα ακολούθησαν της απάνθρωπης και καταδικαστέας από αέρος τηλεοράσεως δήλωσης του Τάκη Τσουκαλά (ευτυχώς η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης), ο Γιάννης Αντεοτοκούνμπο, ψύχραιμα και νηφάλια, έστειλε ένα ωραίο μήνυμα στήριξης στον αδερφό του, Θανάση, καταλήγοντας με την ατάκα «Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

Δείχνοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία του για  ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και επιμένοντας να μην ξεχνάει την δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, στο NBA, συνεργάστηκε με  μια εταιρεία στο Γουισκόνσιν, προκειμένου να διατεθεί φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων σε απόρους.

 

 

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick 'n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ.

 


 

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, βοήθησαν στην τροφοδότηση του κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν αλλά  και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν.  Όπως αναφέρουν τα social media των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ