Αυτή η διαφήμιση από τα Lidl είναι ό,τι πιο ευρηματικό έχουμε δει φέτος

«Θεούλης» διαφημιστής (που πρέπει να πάρει αύξηση) τρολάρει με τον πιο έξυπνο τρόπο, τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Έλτον Τζον.

 


Article featured image
Article featured image

Μπήκαμε ήδη σε γιορτινή διάθεση με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις τσέπες μας. Ως μία από τις πιο καταναλωτικές γιορτές παγκοσμίως, τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που βομβαρδιζόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο από διαφημίσεις για τα πάντα.

Ένα από τα pick της περιόδου είναι αναμφίβολα οι διαφημίσεις με υπεδιάσημους celebrities οι οποίοι κλείνοντας ένα παχυλό συμβόλαιο δέχονται να πρωταγωνιστήσουν σε μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση –συνήθως συγκινητική- για να προωθήσουν κάποιο προϊόν.

Φέτος, η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ανήκε στον Έλτον Τζον, ο οποίος καθήμενος μπροστά σε ένα πιάνο, αναπολεί όλες τις στιγμές δόξας που έζησε, φτάνοντας μέχρι το πρώτο πιάνο που του αγόρασε η οικογένειά του για δώρο Χριστουγέννων. Από πίσω κρύβονται τα βρετανικά πολυκαταστήματα John Lewis, με την παραγωγή να είναι εφάμιλλη αντίστοιχων κινηματογραφικών.

 



Ως εδώ όλα καλά. Μέχρι που ήρθε η Lidl Uk και με το 1/10 του κόστους τρόλαρε με τον πιο έξυπνο τρόπο την υπερπαραγωγή του Έλτον Τζον και έγινε viral σε χρόνο dt.

«Απλώς και μόνο επειδή δεν διαθέτεις 872 στερλίνες να ξοδέψεις για ένα πιάνο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γίνεις ο επόμενος Έλτον». It's a Lidl bit funny.


 

Ο «θεούλης» διαφημιστής που το σκέφτηκε, πάντως, πρέπει σίγουρα να πάρει αύξηση και προαγωγή. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ