54χρονος «μεζετζιής» από τη Λευκωσία είχε στο ψυγείο του 48 άγρια πτηνά

Καθαρισμένα και έτοιμα για τη φουκού. 

 


Article featured image
Article featured image

Αν αναρωτιέσαι γιατί κάποιος να σκοτώσει άγρια και πιθανόν προστατευόμενα πτηνά, να τα καθαρίσει και να τα έχει έτοιμα για μεζέ, η απάντηση μάλλον είναι απλή και άκρως κυπριακή «γιατί μπορεί».

Με αυτό κατά νου και με τη σιγουριά ότι κανείς δεν θα τον ανακαλύψει, 54χρονος Λευκωσιάτης φρόντισε να εφοδιάσει το ψυγείο του με 48 άγρια πτηνά, τα οποία είχε καθαρισμένα και αποθηκευμένα σε πλαστικά δοχεία ακα tapper.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης της Λαθροθηρίας τα οποία διενήργησαν, χθες το βράδυ της Παρασκευής, έλεγχο σε υποστατικό ιδιοκτησίας του 54χρονου εντόπισαν στο ψυγείο του 48 καθαρισμένα άγρια πτηνά, μοιρασμένα σε τέσσερα πλαστικά δοχεία.

Όλα τα ποιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε την παράνομη κατοχή άγριου θηράματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μετά από 30 χρόνια ερευνών, λύθηκε το μυστήριο του ναυαγίου με τα χρυσά νομίσματα

Article featured image

Αυτές είναι οι κορυφαίες λίμνες της Ευρώπης για καλοκαιρινές βουτιές

Article featured image

Ο πρωτοφανής καύσωνας που πλήττει την Ευρώπη θα ήταν πρακτικά αδύνατον να συμβεί πριν από 50 χρόνια