Τέσσερα καινούργια (και δημοφιλή) brands ανοίγουν στο The Mall of Cyprus

Ποια είναι τα νέα καταστήματα που «εισβάλλουν» στο The Mall of Cyprus.

 


Article featured image
Article featured image

Τις πόρτες του θα ανοίξει το The Mall of Cyprus σε τέσσερα ακόμα δημοφιλή brands, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα των καταστημάτων και των επιλογών που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο, και προσφέροντας ακόμα πιο ολοκληρωμένες επιλογές για όλη την οικογένεια. Έτσι, American Eagle, Flying Tiger, Holland & Barrett και Lynne θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους καταναλωτές στο επεκτειμένο The Mall of Cyprus.   

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, το διεθνούς φήμης brand American Eagle Outfitters ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στο The Mall of Cyprus για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας, προωθώντας την αυθεντικότητα και την έκφραση της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου, την ελευθερία και την ατομικότητα.

Στόχος της American Eagle είναι να ενισχύει στους νέους τον πειραματισμό στη μόδα ώστε να δημιουργούν το δικό τους, μοναδικό outfit και τρόπο ντυσίματος. Η American Eagle λειτουργεί πάνω από 900 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 



Με στόχο να παρέχει στους επισκέπτες της προϊόντα με ιδιαίτερο στυλ, σε ένα χαρούμενο και ευχάριστο περιβάλλον, σε προσιτές τιμές, η παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων design Flying Tiger Copenhagen, με περισσότερα από 900 καταστήματα σε 30 χώρες σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αμερική και Κορέα, έρχεται και στο The Mall of Cyprus για να εκπλήξει, να εμπνεύσει και να προκαλέσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Με πίστη στις ανθρώπινες σχέσεις και στο τι κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, η Flying Tiger δημιουργεί προϊόντα που ενθαρρύνουν την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη δημιουργικότητα και την κοινωνική δραστηριότητα. Άλλωστε, δεν είναι η μπάλα που έχει σημασία, αλλά το παιχνίδι που παίζετε με αυτούς που αγαπάτε. 

 



Από την άλλη μεριά, η ευεξία και η προώθηση της καλής ζωής μέσα από υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, είναι ο πρωταρχικός σκοπός του Holland & Barrett, ενός εκ των κορυφαίων brands υγείας και ευεξίας στον κόσμο, και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Παρέχοντας στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, συμπληρωμάτων υγείας, ειδικών τροφίμων και προϊόντων φυσικής ομορφιάς, με όπλο του την τεχνογνωσία και την υψηλή εξυπηρέτηση, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την κατάκτηση της φυσικής ευεξίας και του πιο υγιεινού τρόπου ζωής. 

 

 

Τέλος, η Lynne, η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μάρκα στον χώρο της γυναικείας μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά τη σχεδιαστική ταυτότητα που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό. Το κατάστημα θα αποτελέσει τον πιο fashionable χώρο για τις αγορές σας!  Η Lynne έχει δημιουργήσει μια νεανική, μοντέρνα και εντυπωσιακή συλλογή που περιλαμβάνει ρούχα πρωινά, βραδινά αλλά και casual καθώς και μια ιδιαίτερη γκάμα από τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ που απευθύνονται σε γυναίκες που έχουν στυλ, προσωπικότητα και αγαπούν τη μόδα. 

 

 

Τα νέα καταστήματα έρχονται να προσθέσουν περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες επιλογές στο The Mall of Cyprus, που συνεχίζει τις εργασίες του για επέκταση κάτω από το γενικότερο σκεπτικό του «Expanding experiences» με απώτερο στόχο να χαρίσει στο κοινό και τους καταναλωτές περισσότερες εμπειρίες σε shopping, ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ