Τα τζιν σακάκια που φτιάχνουν οι Τόνια και η Άνθια είναι έργα τέχνης

Δύο πολύ καλές φίλες, ζωγράφοι στο επάγγελμα, εδώ και λίγο καιρό, εκτός από τα σχέδια στον καμβά ζωγραφίζουν επίσης και πάνω σε καθημερινά ρούχα.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά κύριο λόγο οι δύο ζωγράφοι από την Πάφο δημιουργούν τους «κινούμενους πίνακές» τους δουλεύοντας με τζιν σακάκια, εμπλουτίζοντάς τα μάλιστα με κέντημα και ράψιμο.

Επιπλέον, δουλεύουν με t-shirts, παντελόνια τζιν και παπούτσια, τόσο για γυναίκες, αλλά και για άνδρες και παιδιά.

Την αρχή έκανε η Τόνια η οποία ξεκίνησε το project, να ζωγραφίζει δηλαδή πάνω σε σακάκια τζιν, από τον Ιανουάριο του 2017, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους την ακολούθησε η φίλη και συνάδελφός της Άνθια, με την οποία σήμερα λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία τη σειρά «Author».

Αν λοιπόν έχεις φανταστεί το τζιν σακάκι σου ή οποιοδήποτε άλλο ρούχο με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, το οποίο φτιάχνεται με ειδικά υλικά έτσι ώστε να είναι ανθεκτικό στο πλύσιμο αλλά και γενικότερα, τότε απλώς κάνε ένα κλικ στη σελίδα Denim By Author στο Facebook ή κάνε ένα τηλέφωνο στις Τόνια και Άνθια, στα 99295885 & 99220696.



Δες πιο κάτω δείγμα δουλειάς, ενώ περισσότερα μπορείς να βρεις στο Pafos Press.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ανακαλύφθηκαν λείψανα μαμούθ μετά την υποχώρηση της στάθμης του Δούναβη

Article featured image

Χθες στη Λεμεσό, η Κριστίνα βίωσε και κατέγραψε ένα ακόμη ντροπιαστικό περιστατικό

Article featured image

Γυναικολόγος κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε το δικό του σπέρμα σε θεραπείες γονιμότητας