Στις 27 Δεκεμβρίου κάτι πολύ όμορφο θα γίνει στο The Mall of Cyprus

Κάτι που σίγουρα δεν το περίμενες!

 


Article featured image
Article featured image

Αν και τέτοιες μέρες, βλέπεις παντού στολίδια, δέντρα, ξωτικά, τάρανδους και Άγιους Βασίληδες, αυτό που σίγουρα δεν περιμένεις είναι το αυθεντικό Άγιο Βασίλη από τη Λαπωνία να σε περιμένει στο The Mall of Cyprus για φωτογραφίες και δώρα.

Όπως κάθε γιορτινή περίοδο, έτσι και φέτος, ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης από τη μακρινή Λαπωνία, με την κατακόκκινη στολή και το πλατύ του χαμόγελο, θα καταφθάσει στο The Mall of Cyprus, για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς του φίλους λίγο πριν υποδεχτούν το νέο έτος.

Αυτή τη φορά, η ενέργεια πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη της ΚΕΑΝΙΤΑ, του αγαπημένου φρουτοποτού όλων των παιδιών, που θα είναι εκεί για να απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Έτοιμος να σκορπίσει τη μαγεία των εορτών αλλά και την αγάπη του σε μικρούς και μεγάλους, ο Άγιος Βασίλης θα σας περιμένει στο ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό του The Mall of Cyprus, από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:30 το απόγευμα, για να φωτογραφηθείτε μαζί του. 

Η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου. Και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ, μιας και η μασκότ ΚΕΑΝΙΤΑ θα συντροφεύει τον Άγιο Βασίλη και θα προσφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους μια ανάσα δροσιάς και απόλαυσης.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ