Κεφίρ και Αριάνι στην Κύπρο από την Χαραλαμπίδης Κρίστης

Δύο γευστικά και υγιεινά ροφήματα για όλες τις ώρες.

 


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πρόσθεσε τώρα στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της δύο φυσικά, δροσιστικά, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, έτοιμα ροφήματα, το Κεφίρ και το Αριάνι.

Το Kεφίρ της Χαραλαμπίδης Κρίστης, φτιαγμένο από αγελαδινό γάλα, έχει φυσική προβιοτική δράση και λόγω της ελάχιστης λακτόζης, είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.   

Σε δύο γευστικές επιλογές, παραδοσιακό, και με φρούτα του δάσους, το Κεφίρ παρεμβαίνει ιαματικά στις διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Ακόμη, πλούσιο όπως είναι σε  μαγνήσιο, φώσφορο και ασβέστιο, συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πρόκειται για ένα πραγματικά θρεπτικό ρόφημα, που ενδυναμώνει ταυτόχρονα τον οργανισμό με βιταμίνες Α,Β1,Β2 και C, καθώς επίσης και με πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας.

Το Αριάνι Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι ένα  ακόμα παραδοσιακό προϊόν,  πολύ αγαπητό στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και την ευρύτερη Ανατολή. 

Είναι ένα τέλειο γιαουρτοποτό από φρέσκο αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης, πολύ  ελαφρύ, εύπεπτο και δροσιστικό, που μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε στιγμή ένα αναψυκτικό. Με το πλεονέκτημα, πως το Αριάνι, είναι 100% φυσικό και υγιεινό!

Τόσο το Κεφίρ όσο και το Αριάνι μπορεί να τα απολαύσει ο καταναλωτής  παντού: Στο σπίτι, στο γραφείο, στην εξοχή, στη βόλτα! 

 

#Kefir #Ariani #DairyProducts #CharalambidesChistisToKaliteroMas


Σχετικα

Γνωρίζεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας;

Η λέξη OK καταγράφηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα

«Άλλα λόγια θκειέ παπά»

«Πήγαινε (στο Ογκολογικό) δες και μετά μη μιλήσεις»

Η ΣΕΚ Πάφου είναι η πιο ερωτική συντεχνία της Κύπρου και έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό

Η απίστευτη έξοδος μωρού από την κοιλιά της μαμάς του