Ο Νίκος Γκάλης προσφέρει μια χρυσή μπάλα με την υπογραφή του

Είναι μερικοί άνθρωποι, είναι μερικές προσωπικότητες, που αυτά που έχουν καταφέρει δεν χωρούν σε γράμματα βαλμένα στη σειρά και οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν το μεγαλείο τους.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Γκάλης ή αλλιώς ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ.

Ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μάς καλεί να βοηθήσουμε τον μικρό Χριστόφορο, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, αφού έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του αυτής, προσφέρει μέσω της πλατφόρμας του CharityIdols, μια συλλεκτική χρυσή μπάλα Molten με την υπογραφή του.



Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή του πιο κάτω:

Αγαπητοί φίλοι μου,

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης χαράς και αισιοδοξίας για όλο τον κόσμο.

Δυστυχώς όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο μικρός μας φίλος ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, δεν θα γιορτάσει σπίτι του αλλά θα συνεχίσει να δίνει τον τιτάνιο αγώνα του απέναντι σε μια πολύ σπάνια μορφή παιδικού όγκου του εγκεφάλου.

Στην προσπάθεια μου να στηρίξω κι εγώ τον αγώνα του μικρού μας φίλου, προσφέρω μέσα από την πλατφόρμα του CharityIdols μια Συλλεκτική Χρυσή Μπάλα Molten με την υπογραφή μου.

Σας καλώ να συμμετέχετε κι εσείς στη δημοπρασία αυτή και να βοηθήσουμε τον μικρό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ να βγει νικητής σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη του. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο!

Μάθε περισσότερα για τον Χριστόφορο ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ