Shopping event με τις νέες δημιουργίες της Χριστιάνας Καφά

Ενσαρκώνοντας τη γυναικεία και απαράμιλλη κομψότητα, η νέα συλλογή της Χριστιάνας Καφά εντυπωσιάζει με την υψηλή αισθητική και τον μίνιμαλ χαρακτήρα της.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής κοσμημάτων για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019, η σχεδιάστρια θα μας υποδεχθεί και φέτος στο The Gym, σε ένα διήμερο event.

Οι ευφάνταστες δημιουργίες της είναι φτιαγμένες από ασήμι 925 και χρυσό 14κ.

Στη νέα συλλογή, πρωταγωνιστές παραμένουν τα δυναμικά δαχτυλίδια και βραχιόλια σε μοντέρνο ύφος, συνδυασμένα με εντυπωσιακές πέτρες σε ποικίλες αποχρώσεις, σύμφωνες με τις επιταγές της μόδας.

Πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, που χαρακτηρίζει κάθε δημιουργία της Χριστιάνας Καφά, τα νέα σχέδια αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για τις γυναίκες που επιθυμούν μοντέρνα, ξεχωριστά κοσμήματα, τα οποία αναδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ σε κάθε περίσταση.

Παράλληλα εντυπωσιακό είναι και το γούρι που δημιούργησε για τη νέα χρονιά, με μήνυμα «For this Year and for every year to come.... Hold the art of sharing on your hand».

Το event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου (12.00 – 22.00) και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου (all day) στo The Gym (Ονασαγόρου 87-89, Λευκωσία)

Για πληροφορίες: christiana.kafa@gmail.com & http://www.christianakafa.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ