Αυτές είναι οι 45 υποψήφιες «Γυναίκες της Χρονιάς» για το 2018

14 χρόνια κλείνουν φέτος τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018 που παρουσιάζει η Shiseido.

 


Ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Μια μοναδική γυναίκα που ζωγραφίζει το αύριο με τα πιο φωτεινά χρώματα. Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, αναδεικνύει η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς. Ένας θεσμός, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια, γεμάτα ουσία, όμορφες στιγμές, δυνατά συναισθήματα και την αλήθεια της κάθε γυναίκας, η οποία μέσα από τη μοναδικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει.

Στόχος του θεσμού Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσιάζει η Shiseido, είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2017 - Αύγουστος 2018.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2018 που παρουσιάζει η Shiseido. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2018 σε 9 κατηγορίες! Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Αθλήτρια, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά (γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο) και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία (γυναίκες που διακρίθηκαν για την καινοτόμο δράση τους). Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από τον θεσμό αυτό.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου της Madame Figaro, που κυκλοφορεί, παρουσιάζονται οι 45 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μία ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2017-Αύγουστος 2018.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 27/01/2019, ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή με τέσσερις τρόπους: μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου, που θα βρίσκεται στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro, και μέσω διαδικτύου στο www.ilovestyle.com.

Ο μοναδικός και απόλυτος κριτής καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019 σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ: L’ ORÉAL PROFESSIONNEL, BEAUTY LINE, UNICARS AUDI, STOLI GOLD

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ: HOLIDAY TOURS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: GLORIA JEAN’S COFFEES, LINKS OF LONDON

 

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ