Η παραμυθούπολη του Δήμου Παραλιμνίου θα είναι μαγική

Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα.

 


Article featured image
Article featured image

Η ομορφότερη Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων «Christmas Wonder» θα βρίσκεται στο Δήμο Παραλιμνίου από τις 1/12/18 – 6/1/19. Ένα χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα  με πολύχρωμα φώτα, παραμυθένιους ήρωες, παρελάσεις, χριστουγεννιάτικη αγορά, οικογενειακές βόλτες με τρενάκι, παγοδρόμιο και  ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Επίσημη πρώτη αποτελεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/12/2018 η ώρα 7.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μητροπόλεως.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκινά στις 6μ.μ. με την πανέμορφη LIA να μας ταξιδεύει με το βιολί της μέσα από υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τους μαθητές της Τεχνικής και Ξενοδοχειακής Σχολής Παραλιμνίου να μας γλυκαίνουν τον ουρανίσκο σερβίροντας μας δωρεάν Cheese & Punch.

Στις 6.30μ.μ. θα «παθιαστούμε» με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα μας παρουσιάσει η σχολή χορού «PASSION DANCE» της Έλενας Τόφα, με τίτλο «It’s Passion Christmas».

Στις 7.30μ.μ. o Δήμαρχος Παραλιμνίου και oι επίτιμοι προσκεκλημένοι θα καλέσουν το κόσμο σε μια αντίστροφη μέτρηση που θα σημάνει τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικο δέντρου και διάκοσμου της πόλης, υπό τους εμφαντικούς ήχους των βεγγαλικών και με φόντο τον πολύχρωμο ουρανό. 

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή» που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ.

Κορύφωση της βραδιάς θα αποτελέσει η συναυλία της μοναδικής Καίτης Γαρμπή που θα μας τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γνωστές της επιτυχίες, πλαισιωμένη από την παιδική χορωδία του Δήμου Παραλιμνίου «ΑΟΙΔΩΝ ΦΩΝΕΣ».

Ένα ονειρεμένο σκηνικό με μυρωδιές από ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παγοδρόμιο, μπόλικη χρυσόσκονη, εντυπωσιακά εφέ, χριστουγεννιάτικη αγορά, ευφάνταστες μελωδίες, facepainting, μασκότες, ξυλοπόδαρο, τρενάκι, Άγιο Βασίλη και φυσικά Καίτη Γαρμπή είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το Λευκό Σάββατο, στις 8 Δεκεμβρίου από τις 12μ.μ. – 8μ.μ. είναι μια εκδήλωση που αποτελεί καινοτομία και πλέον θεσμό για το Δήμο Παραλιμνίου.

Τα καταστήματα του Δήμου ντύνονται στα γιορτινά τους και προσφέρουν απλόχερα στους καταναλωτές μοναδικές εκδηλώσεις, πλούσιο θέαμα αλλά και ελκυστικές προσφορές.

Πρόκειται για μια extraordinaire εμπειρία αγορών μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας με άρωμα Χριστουγέννων που θα σας μυήσει σε ένα άκρως εορταστικό mood μέσα από παρελάσεις, Φιλαρμονικές, Μαζορέττες, Σχολές Χορού, Ωδεία, πλούσια δώρα – κληρώσεις, άμαξες, Άγιο Βασίλη, παιχνίδια, μασκότες, πλούσια εδέσματα, μυρωδικούς καφέδες, τρενάκι και άλλα πολλά που θα συντείνουν σε ένα εορταστικό σκηνικό. 

 



Ακολουθεί πλούσιο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην Παραμυθούπολη:

4.30 μ.μ. «Christmas s cool»: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Ωδείο Musics cool της Άντρης Τσίγκη

5μ.μ. «Christmas Fairytaile» χριστουγεννιάτικη χορευτική παράσταση από τη Σχολή Art de Ballet της Αδαμαντίνης Κοσμά

5.30 μ.μ «Χοροί του Κόσμου» χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού Μαρίας Θαλασσινού

6 μ.μ. «Χριστουγεννιάτικο Βαλς» χορευτική παράσταση από τη Σχολή Μπαλέτου ''FOUETTE'' της Νάντιας Πάντζη

Θα υπάρχει τρενάκι, αγαπημένοι ήρωες-μασκότες, χριστουγεννιάτικη αγορά

 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Christmas Wonder:

Το Christmas Wonder τρέχει παράλληλα και online διαγωνισμό στο Facebook με πλούσια δώρα από καταστήματα του Δήμου Παραλιμνίου.

Μπείτε στην σελίδα τους CHRISTMAS WONDER στο Facebook κάντε like και share και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ