Τουρίστες θεάθηκαν γυμνοί να κάνουν σεξ στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι Αρχές της Αιγύπτου τους ψάχνουν ακόμα.

 


Article featured image
Article featured image

Εκτός από αδίκημα της παράνομης εισόδου στο μνημείο που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, θα διωχθούν και με βάση την προσβολή του δημοσίου αισθήματος, λόγω των γυμνών φωτογραφιών και των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Σάλος έχει προκληθεί στην αιγυπτιακή κοινή γνώμη μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο, το οποίο απεικονίζει ένα ζευγάρι να σκαρφαλώνει μέχρι την κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα και στη συνέχεια να φωτογραφίζεται γυμνό με φόντο το Κάιρο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δύο επισκέπτες προέβησαν και σε σεξουαλικές πράξεις στην κορυφή της πυραμίδας.

Οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης φέρονται να είναι τουρίστες από ευρωπαϊκή χώρα.

 

 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος, ενώ το βίντεο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν Δανό φωτογράφο, οι λογαριασμοί του οποίου πλέον έχουν διαγραφεί.

Η Πυραμίδα του Χέοπα συγκαταλέγεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Κατασκευάστηκε πριν από περίπου 4.580 χρόνια και με ύψος σχεδόν 140 μέτρων αποτελεί την επιβλητικότερη από τις πυραμίδες της Γκίζας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Καΐρου.



Πηγή: gazzetta.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ