Ξεγέλασαν κι εσένα με το διαγωνισμό από τα LIDL;

Δωροεπιταγές των 500 ευρώ που δεν δόθηκαν, και ούτε θα δοθούν, ποτέ. 

 


Article featured image
Article featured image

Η πιο κάτω ανάρτηση πέρασε από το timeline του Facebook μας, προ ολίγων ημερών, προωθώντας ένα μεγάλο διαγωνισμό εξ ονόματος των υπεραγορών LIDL, ο οποίος καλούσε όλους όσοι έχουν γενέθλια τον Σεπτέμβρη, να κάνουν like και share στην εικόνα για να διεκδικήσουν το δωροκουπόνι των 500 ευρώ.

Παρότι αν έχεις την ελάχιστη παρατηρητικότητα θα αντιληφθείς αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, από το εντελώς λάθος λεκτικό που χρησιμοποιεί η ανάρτηση, εντούτοις για να είμαστε εντελώς σίγουροι ότι όντως η εταιρεία LIDL δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό, μιλήσαμε μαζί τους για να τοποθετηθούν επίσημα και να μας επιβεβαιώσουν ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι fake, μούφα, ψεύτικος.Η επίσημη θέση της εταιρείας την οποία μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Lidl δεν διοργανώνει τους παρακάτω διαγωνισμούς. Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν καταναλωτές. Η Lidl διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ