Αυτή την Καθαρά Δευτέρα εκατοντάδες εκδρομείς την γιόρτασαν κάπως αλλιώς

Σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις, ιδίως όταν είναι ΑΛΦΑ πράμα;

 


Article featured image
Article featured image

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε δεκάδες παρέες που βρέθηκαν σε εκδρομικούς χώρους της Κύπρου σε Λευκωσία, Λάρνακα, και Αγία Νάπα, για να γιορτάσουν παραδοσιακά την Καθαρά Δευτέρα.

Πιστή στις αξίες της, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις, η μπύρα ΑΛΦΑ έδωσε το «παρών» της, προσφέροντας Άλφα στιγμές σε οικογένειες και φίλους που γιόρταζαν την αρχή της Σαρακοστής. Η ομάδα της ΑΛΦΑ μοίρασε σε όλους παγωνιέρες γεμάτες μπύρες, παροτρύνοντας τους να έρθουν πιο κοντά, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να αναδείξουν την… «Άλφα πλευρά τους».

Την ΑΛΦΑ μπύρα έφερε στην Κύπρο για πρώτη φορά πέρσι η Tempo Beverages Cyprus LTD, θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo, που είναι ηγέτης στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών στο Ισραήλ. Η Tempo Beverages Cyprus LTD, που πρόσφατα συμπλήρωσε ένα χρόνο επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αγορά της Κύπρου, είναι επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της αγαπημένης ελληνικής μπύρας στην Κύπρο άλλα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος άλλων σημαντικών brands του Group Heineken αλλά και των διεθνούς φήμης brands του κολοσσού Pernod Ricard, όπως Chivas Regal, Absolut, Jameson και Ballantine’s.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ