Δράμα οι εξελίξεις στην Κύπρο (και πάλι)

Μετά το Πενταπόσταγμα, χτύπησε ο Εθνικός Μαχητής!

 


Την προηγούμενη εβδομάδα ετοιμαζόμασταν να βυθίσουμε τα τουρκικά πλοία που περιφέρονται ανοιχτά της Κύπρου (διάβασε σχετικά εδώ...>>> https://goo.gl/cm4rdW|), σήμερα ζητάμε κατεπειγόντως βοήθεια από την Αίγυπτο για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη περιφερειακή σύρραξη.

Τα τρομολάγνα και πολεμοχαρή site φαίνεται πως έχουν ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης για να σπέρνουν τον πανικό.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στην αγαπημένη ιστοσελίδα www.ethnikosmaxitis.gr, οι δραματικές εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, κατέστησαν επιβεβλημένη τη ναυτική ενίσχυση της Κύπρου από την Αίγυπτο για να αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το έγκυρο δημοσίευμα, αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού της Κύπρου θα επισκεφθεί το Κάιρο για να ζητήσει την ενίσχυση και να ετοιμαστεί για τη σύρραξη.

Ο συντάκτης στη συνέχεια προχωράει σε μία εκτενή γεωστρατηγική ανάλυση της περιοχής ανοιχτά της Κύπρου, ενώ δεν διστάζει να δημοσιεύσει και φωτογραφίες ντοκουμέντο από το SAIPEM.

  

Και χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την κατάσταση, τέτοιου είδους δημοσιεύματα έστω και αν προέρχονται από αμφιβόλου ποιότητας και εγκυρότητας ιστοσελίδες, είναι αρκετά εύκολο να σπείρουν τον πανικό και να δημιουργήσουν εντυπώσεις άνευ λόγου.


Σχετικα

Στην Κόκκινη Λίμνη τα 3 πτώματα;

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, μαζευόμαστε έξω από το Προεδρικό για τις γυναίκες που δεν έψαξε ποτέ κανείς

Είναι ο Κλέων Αλεξάνδρου ο πιο δεινός καρναβαλιστής της Λεμεσού;

Στο νοσοκομείο εισήχθη χθες, Τετάρτη, ο Μίκης Θεοδωράκης

Ποιος είπε ότι τα «Greeklish» στην Κύπρο είναι σύγχρονο φαινόμενο;

Έχεις ακούσει για τη (σπάνια) ποικιλία ελιάς με χρώμα ελεφαντόδοντου;