Ο Ελληνοαυστραλός πολιτικός που κάνει προεκλογική με το πιο cheesy βίντεο που έχεις δει

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την 20ετή πολιτική πορεία του Ελληνοαυστραλού Nick Xenophon -του οποίου ο πατέρας έχει γεννηθεί στην Κύπρο-, αυτό είναι σίγουρα οι όχι και τόσο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους επιλέγει να «πουλήσει» τον εαυτό του πριν από τις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Το ωραίο μάλιστα είναι πως κατάφερνε να πετύχει τον σκοπό του, αφού πρόκειται για έναν πολιτικό αναγνωρισμένης αξίας, εξ ου και υπήρξε Γερουσιαστής επί 9 χρόνια!

Παραιτήθηκε όμως μόλις τον περασμένο Οκτώβριο από την Άνω Βουλή, ενώ αυτή τη φορά διεκδικεί την ψήφο των Αυστραλών, για μια θέση στο Κοινοβούλιο της Πολιττείας του, στη Νότια Αυστραλία.

Για το σκοπό αυτό, μόλις πριν από μερικές ώρες έχει κυκλοφορήσει η πρώτη διαφήμιση του SA Best Party, του κόμματός του δηλαδή, στην οποία μεταξύ άλλων ο Xenophon τραγουδά από ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, εμφανίζεται ως τραγουδιστής ανάμεσα σε χορευτές του Bollywood, ενώ δεν διστάζει να ξαπλώσει ακόμα και πάνω σε μπάλες σανού.

«Η διαφήμισή μας είναι το τέλειο αντίδοτο στην αρνητικότητα των μεγάλων κομμάτων. Το να είσαι λίγο cheesy είναι σίγουρα καλύτερο από τις δηλητηριώδεις διαφημίσεις που κυκλοφορούν από τα μεγάλα κόμματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο τελευταίο μήνυμα του 59χρονου πολιτικού, που συνοδεύει μάλιστα το εν λόγω βίντεο στο Facebook.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο αλλά και μερικές φωτογραφίες από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις όπου κατάφερε να κερδίσει τους ψηφοφόρους και να εκλεγεί στη θέση του Γερουσιαστή!

Τι λέτε, θα τα καταφέρει και πάλι;

 



 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ