«Θεούλης» Κύπριος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου «κράζει» πελάτες που του έγραψαν κακή κριτική

Νεύρα. Πολλά νεύρα! 


Θεωρητικά, όταν διατηρείς μια επιχείρηση και ιδίως όταν αυτή η επιχείρηση έχει να κάνει με τη φιλοξενία και τη φροντίδα κόσμου, όπως ένα ξενοδοχείο, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική και σχόλια αφού στην ουσία αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μάθεις τα δυνατά και τα αδύνατά σου σημεία ως επιχείρηση και να τα αναδείξεις ή να τα βελτιώσεις αντίστοιχα.

Εκτός όμως απ’ αυτό, τα σχόλια και η κριτική για χώρους διαμονής και εστίασης αποτελούν ένα καλό εργαλείο για άλλους εν δυνάμει πελάτες που ψάχνουν κάπου να μείνουν ή να φάνε, γι’ αυτό και οφείλεις να είσαι άψογος και να αναβαθμίζεσαι συνεχώς, αν δεν θέλεις να βάλεις λουκέτο.

Και δεν ξέρουμε αν η ιδιοκτησία της εν λόγω επιχείρησης θέλει να βάλει λουκέτο, ωστόσο η στάση της απέναντι στις αρνητικές κριτικές που γράφονται online για το ξενοδοχείο τους δεν είναι καθόλου καλή.

Το θέμα ήρθε κοντά μας, έπειτα από την απάντηση που έλαβε ένας φίλος από το εξωτερικό, όταν διανοήθηκε να γράψει αρνητική κριτική για την περίοδο που διέμενε εκεί. Ο ιδιοκτήτης τα «πήρε στο κρανίο» και του υπέδειξε, με καθόλου ευγενικό τρόπο, την επόμενη φορά να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του.

Έτσι κι εμείς, αφού πρώτα γελάσαμε μέχρι δακρύων και έπειτα προβληματιστήκαμε, μαζέψαμε εννέα αρνητικές κριτικές και εννέα πολύ θυμωμένες απαντήσεις του ιδιοκτήτη για να αναδείξουμε αυτό που λέμε «κυπριακή φιλοξενία». 

 


Σχετικα

Ξέρεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Αναγνώστρια απορεί πώς πρέπει να αντιδράσει στη βία και στις φωνές γειτονικού σπιτιού

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου