To WE AfriHug Project στην Κένυα

Η ομάδα του WE AfriHug συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις της στην ανατολική Αφρική.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 17 Ιανουαρίου υλοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Kenyatta στο Ναϊρόμπι. Διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό καθώς και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες κινητικότητας με το πρόγραμμα Erasmus+.

Σχεδόν 400 άτομα παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο οργανώθηκε άψογα σε συνεργασία με τον φοιτητικό οργανισμό Erasmus Mundus Association και την συντονίστρια της ανατολικής Αφρικής Lina W. Mkoji.

Το απόγευμα, μια άλλη συνάντηση έλαβε χώρα, στην οποία συμμετείχαν το διοικητικό προσωπικό του τμήματος διοίκησης τουριστικών, μέλη του Erasmus Mundus Association, η ομάδα του WE AfriHug και ο Διευθυντής Τύπου και Πληροφοριών της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κένυα, όπου και το θέμα συζήτησης ήταν ο συνεργασίες μεταξύ Ευρωπαϊκών και Αφρικανικών χωρών.

 



Από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, η ομάδα του WE AfriHug συνέχισε τις δράσεις της στο Κισούμου της Κένυας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Resource Hub for Development», όπου πραγματοποίησε το πρώτο τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο βασισμένο αποκλειστικά στη μη-τυπική μάθηση, για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον 21ο αιώνα. Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου ήταν να ενδυναμώσει μαθητές λυκείου δεξιότητες, όπως επικοινωνία, συνεργασία, κριτική σκέψη, καινοτομία, επίλυση προβλημάτων και διαπολιτισμικές δεξιότητες. 50 μαθητές συμμετείχαν ενεργά και τις 3 ημέρες αποκτώντας την εμπειρία του “learning by doing”.

 



 

Μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια των εθελοντών για συλλογή χρημάτων για τα έξοδα του προγράμματος στη διαδικτυακή καμπάνια εδώ: goo.gl/veDRuj



Απολαύστε το βίντεο διάχυσης αποτελεσμάτων από το κομμάτι της Κένυας:

 



 

Ακολουθήστε το ταξίδι της ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα και αναζητήστε τους ως @weafrihug

 

Μέγα Χορηγός: TRADE.com

Χορηγός επικοινωνίας: CITY

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ