Τι δουλειά έχει ο Μάριος Πρίαμος να σχολιάζει το Survivor 2; [βίντεο]

Όλα όσα είπε ο «τρελός Κύπριος»;

 


Article featured image
Article featured image

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε με τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, αφού ήταν ένας από τους παίχτες που ξεχώρισε τόσο για τις αθλητικές του επιδώσεις όσο και τον χαρακτήρα του.

Και μπορεί να μην ήταν ο νικητής του παιχνιδιού, εντούτοις η δημοτικότητά του, αλλά και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, σίγουρα τον κατέστησαν ως έναν από του πιο επιδραστικούς παίχτες που πέρασαν από το ριάλιτι.

Ο τρελός Κύπριος, κάνει το comeback του, αυτή τη φορά, με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, αυτόν του σχολιαστή και του αναλυτή, όλων όσων διαδραματίζονται στο Survivor 2. Ποιος θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα άλλωστε αυτό;

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα της ανατρεπτικής εκπομπής «The Analyzer», με τον Μάριο Πρίαμο στον κεντρικό ρόλο να σχολιάζει και να αναλύει με τον δικό του τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor 2, παρέα με καλεσμένους και φίλους.

Ήδη το πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής αυτής εκπομπής μεταδόθηκε χθες (5/2), από το Sigmalive Magazine, με καλεσμένη την Ειρήνη Κολλιδά και τον γιο της.   

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά και στο Facebook, θα διαβάζει τα μηνύματα των τηλεθεατών στα social media και θα επικοινωνεί μαζί τους, κάθε βράδυ Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:45 από το Sigmalive Magazine.

 

Δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ