Είναι αυτή η χειρότερη στιγμή για την εικόνα του Trump;

Όχι, ότι, είχαμε ποτέ θετική εντύπωση για την εικόνα του Trump και γενικότερα για ολόκληρη τη φιλοσοφία ζωής του Αμερικανού Προέδρου.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως η φύση τον πρόδωσε ανεπανόρθωτα.

Ένα από τα μεγάλα «ατού» στην εικόνα του Trump ήταν πάντα το πορτοκαλοκόκκινο μαλλί του το οποίο όλα αυτά τα χρόνια  σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Εντούτοις ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αποδεικνύει δύο πράγματα. Ότι το μαλλί του Trump έχει δικό του χαρακτήρα και ότι η φύση εκδικείται (αν δεν την προσέξεις).

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Πρόεδρος επιβιβάζεται στο Air Force One, με τον άνεμο να είναι  ασυνήθιστα δυνατός. Και ενώ ο Trump φοράει εκείνο το μπλε τζόκεϊ τις περισσότερες φορές, αυτή τη φορά μάλλον πρέπει να το άφησε στο σπίτι.

Καθώς ανεβαίνει τις σκάλες, οι κάμερες καταγράφουν και ο αέρας τους προσφέρει αναπάντεχα μια από τις πιο άβολες στιγμές της εικόνας του προέδρου.   

Το Twitter έχει ξεσαλώσει και το βίντεο ήταν τόσο μεγάλος πειρασμός που ακόμη και το New York Μagazine το σχολίασε με χλευαστική διάθεση. «Ήταν η χειρότερη ημέρα για τα μαλλιά του Τραμπ» γράφουν χαρακτηριστικά.

 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ