Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των BLACK ANIS

Δύο χρόνια μετά τη σύστασή του, το μπλουζ-ροκ συγκρότημα BLACK ANIS ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία και παρουσίαση του δίσκου «Resonance 21:16», την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, στο Savino Live, στη Λάρνακα.

 


Article featured image
Article featured image

Το δισκογραφικό ντεμπούτο των BLACK ANIS διατηρεί το κυρίαρχο ύφος της μπάντας, που βασίζεται στην μπλουζ-ροκ μουσική με ενσωματωμένους ήχους southern rock και στοιχεία 90s trip-hop.

Ο δίσκος αποτελείται από πέντε τραγούδια, τα οποία υπόσχονται να συνεπάρουν τους ακροατές σε ένα έντονο ταξίδι με αφετηρία την μουσική, διαδρομή την αφήγηση ιστοριών και τελικό προορισμό το συναπάντημα συγκρουόμενων συναισθημάτων. Δύο από αυτά, το «Don’t Leave Me» και το «Lay Me Down» έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως singles σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Παρουσίαση δίσκου:

Πέμπτη, 22 Μαρτίου

Ώρα: 21:00

Savino Live (Γουάτκινς 1, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα)

Είσοδος: €10 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το CD)

Τηλ επικοινωνίας: 99426011 / 99860304

Facebook Event link: facebook.com/events/212881159265178

*Τη βραδιά θα ανοίξουν με ακουστικό πρόγραμμα οι EARWORM (Κωνσταντίνος Λεμέσιος & Αντώνης Κουμπαρή)

BLACK ANIS

Οι BLACK ANIS [Μπλάκ Άνις] είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που διαμορφώθηκε στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2016. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από μπλουζ-ροκ επηρεασμένη από ήχους southern rock με ενσωματωμένα στοιχεία από 90s trip-hop. Με την ηχηρή παρουσία των εφέ, επί σκηνής, παραπέμπουν σε μια μοναδική και διαφορετική ατμόσφαιρα από τα συνηθισμένα ακούσματα. Το πενταμελές συγκρότημα, αποτελείται από τον Ορέστη Σάββα και τον Κυριάκο Χριστοδουλίδη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Ξάνθο Παττίχη στο μπάσο, τον Φρίξο Πρωτόπαπα στα κρουστά/ντράμς και την Αντριάνα Ντι Αντόνιο στη φωνή. Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από το είδος πουλιών Ανις που παραπέμπει στη μοναδικότητα και την ελευθερία του είδους, αλλά και από την Αραβική ετυμολογία της λέξης-ονόματος <Ανις> που σημαίνει σύντροφος, καλόκαρδος, και στενός φίλος.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ