Στη Λεμεσό διοργανώνουν αγώνα δρόμου 5χλμ που αντί νερό θα προσφέρουν μπίρες

Μόνο που δεν είναι ακριβώς αυτό που ίσως έχεις καταλάβει.

 


Οκ, αρχικά πως γίνεται να βάλει κάποιος στην ίδια πρόταση τις λέξεις μπίρα και τρέξιμο;

Και όμως γίνεται όταν πρόκειται για το πρώτο Cyprus Beer Run Challenge, το οποίο έρχεται στις 23 Ιουνίου με ένα πολύ ενδιαφέρον concept.

Στην ουσία το Challenge είναι ο προπομπός του Limassol Beer Festival που διοργάνωσε πέρσι ο Δήμος Γερμασογειας με μεγάλη επιτυχία και θα επαναλάβει και φέτος στις 28,29,30 & 1 Ιουλίου 2018 στο χώρο στάθμευσης της τουριστικής περιοχής Γερμασογειας.

Με σκοπό λοιπόν την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του Beer Festival, ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει ένα διαφορετικό Beer Challenge όπου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν μία απόσταση 5 χιλιομέτρων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν περίπτερα που θα μοιράζουν μπίρες δωρεάν. Μόνο που αυτές οι μπίρες θα είναι χωρίς αλκοόλ.

Το Cyprus Beer Run Challenge στοχεύει να προσεγγίσει συμμετοχές όλων των ηλικιών, οργανωμένα σύνολα, διαφόρους αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και πλήθος κόσμου, με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την ενίσχυση του Europa Uomo Cyprus.

 Η διαδρομή θα καλύπτει μια απόσταση κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού με αφετηρία το παλιό Λιμάνι Λεμεσού και τερματισμό στον ποταμό Γερμασόγειας.

Στον τερματισμό θα στηθεί σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα από διάφορες σχολές χορού και γυμναστήρια. Επίσης θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με διάφορους DJs.


Σχετικα

Το ελληνικό νησί με τους περισσότερους ξένους τουρίστες για φέτος

Σιγουριά ότι η φωτιά στη Λάρα τέθηκε κακόβουλα

To 21ο Pafos Aphrodite Festival παρουσιάζει τη δημοφιλή όπερα του Giuseppe Verdi Macbeth

Σκύλος σώζει σκύλο

Το ελληνικό… δυνατότερο ηχοσύστημα αυτοκινήτου στον κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

«Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη»