Πού δίνουμε τα δικά μας Όσκαρ [τα highlights της βραδιάς]

Προσπαθώντας να απομονώσουμε τα highlights μιας κατά γενική ομολογία αδιάφορης τελετής, δυσκολευτήκαμε λίγο. Πλην όμως, βρήκαμε πού θα δώσουμε τα δικά μας Όσκαρ!

 


Article featured image
Article featured image

Παρά τις μεγάλες «προσδοκίες» για μια πολύ δυναμική οσκαρική νύχτα, κυρίως χάρη στα 90χρονα του θεσμού, τα φετινά Όσκαρ ήταν κάπως πληκτικά λένε όσοι τα παρακολούθησαν.

Σε μια από τις πιο flat τελετές της σύγχρονης ιστορίας, το «Shape of Water» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ξεχώρισε με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και συνοδευτικά μόλις αυτό των Σκηνικών και της Μουσικής (που απέσπασε ένας ελληνικής καταγωγής πολύ σημαντικός συνθέτης / διάβασε σχετικά ΕΔΩ: goo.gl/fuL2EP).

Προσπαθώντας λοιπόν να απομονώσουμε τα highlights μιας κατά γενική ομολογία αδιάφορης τελετής, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Πλην όμως, Όσκαρ είναι αυτά. Να μη βρούμε 4-5 πράγματα να αναδείξουμε….

 

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ 2018

 

Όσκαρ Kινήτρου

Ο Jimmy Kimmel ήταν σε μεγάλα κέφια και πριν ξεκινήσει η απονομή φρόντισε να ζητήσει από όλους να κάνουν τους λόγους τους ιδιαίτερα σύντομους γιατί η βραδιά είναι πολύ μεγάλη, Μάλιστα, τους έδωσε και κίνητρο! «Όποιος νικητής ή νικήτρια κάνει τον πιο σύντομο λόγο θα πάρει δώρο ένα Jet Ski». Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με πολλά γέλια στην αίθουσα. Ειδικά, όταν ο παρουσιαστής τους προέτρεψε αντί να χάσουν χρόνο ευχαριστώντας την μαμά τους καλύτερα να την πάνε βόλτα με το jet ski και προειδοποίησε πως θα τους χρονομετράει όλους.

 




Πάτησε εδώ για να δεις ποιος κέρδισε τελικά το jet ski

 

 

Όσκαρ Γεύσης

Χαβιάρι με χρυσόσκονη 24 καρατίων και κοκτέιλ σε μορφή μακαρόν είναι λίγα μόνο από τα εδέσματα που ετοίμασε ο Βόλφγκανγκ Πακ για το δείπνο που ακολούθησε την οσκαρική τελετή.

 

 

Όσκαρ Ευκινησίας

Η Jenifer Lawrence, η οποία φέτος απόλαυσε τα Όσκαρ ως απλή θεατής και έχοντας στο ενεργητικό της διάφορες τούμπες -με κορυφαία εκείνη όταν ανέβαινε τα σκαλιά του Dolby Theater για να παραλάβει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, σκηνή που συγκαταλέγεται στις πιο επικές στιγμές των 90 χρόνων του Θεσμού-, αυτή τη φορά δεν δίστασε να σηκώσει τη χρυσή τουαλέτα της και να πηδήξει πάνω από τις κόκκινες χαρακτηριστικές καρέκλες του θεάτρου για να συναντήσει την Meryl Streep.

 

 

Όσκαρ Σκηνικού

Τα πραγματικά εκπληκτικά σκηνικά της φετινής τελετής.

 


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ