Αυτή η αγγελία για θέση εργασίας είναι κάπως περίεργη

Έχει όμως σταθερό μισθό!

 


Και αυτό στην εποχή μας είναι αρκετά σημαντικό πλεονέκτημα.

Αν λοιπόν ψάχνεις γενικά για δουλειά ή σε ενδιαφέρει να αλλάξεις τελείως επαγγελματικό προσανατολισμό τότε τσέκαρε την πιο κάτω αγγελία. Ποτέ δεν ξέρεις…

Η αγγελία δημοσιεύθηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Katholisches Kirchenblatt» της Ελβετίας, και ζητούσε ένα ιδεολόγο και θρήσκο άτομο, το οποίο του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο, αλλά παράλληλα να ζει και ως ερημίτης.

Την αγγελία έβαλε ο δήμος της Ελβετικής πόλης κοντά στις Άλπεις, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθεί να βρει κάποιον να ζήσει στο ερημητήριο της πόλης, που είναι  χτισμένο σε ένα εντυπωσιακό φαράγγι, και παραμένει άδειο εδώ και καιρό.

Ο λόγος που ο δήμος θέλει να προσλάβει άτομο για να διαμένει εκεί, είναι οι συχνές επισκέψεις τουριστών οι οποίοι φυσικά χρειάζονται κάποιον να τους ξεναγεί. «Πέρα από τις υπηρεσίες του διαχειριστή και του νεωκόρου, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις είναι και η συνύπαρξη με πολλούς επισκέπτες», προειδοποιεί η αγγελία.

Μέχρι τώρα οι αρχές της πόλης έχει δεχθεί 119 αιτήσεις για τη θέση. Δουλειά η οποία έχει μισθό 1.115 ευρώ, ενώ βέβαια παρέχεται και δωρεάν διαμονή στο ερημητήριο.


Σχετικα

Το παγκόσμιο συναυλιακό ρεκόρ του Πολ Μακάρτνεϊ στο Μαρακανά

13 εκατομμύρια ζώα βασανίζονται και σκοτώνονται κάθε χρόνο

Άλλες τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες αγνοούνται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Εκδήλωση για τη Marry Rose, την Κυριακή

Και δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο στο Μιτσερό

H «συγνώμη» της Αναστασίας Παπαδοπούλου προς την Αστυνομία