Δύο αστυνομικοί (εκ των οποίων ο ένας Λοχίας) ανάμεσα στους θαμώνες του Σωματείου Απόλλωνα

Κατά την έξοδο της Αστυνομίας από το Σωματείο του Απόλλωνα, στο οποίο είχαν κάνει έφοδο το βράδυ της Δευτέρας, εντοπίστηκαν κρυμμένα στην εξωτερική πλευρά του υποστατικού 29 πρόσωπα, 11 άνδρες και 18 γυναίκες, τα οποία οδηγήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού. Ανάμεσά τους και οι δυο αστυνομικοί.

 


Article featured image
Article featured image

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Μετά από πληροφορίες, μέλη του ΟΠΕ έθεσαν το βράδυ της Δευτέρας υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο μέρος.

Γύρω στις 22:00, έγινε προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να εισέλθουν από τις δυο εισόδους, οι οποίες ωστόσο ήταν κλειδωμένες. Εξ ου και χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία έτσι ώστε να παραβιαστούν οι δυο πόρτες. Όταν κατάφεραν τελικά να μπουν στο υποστατικό, βρήκαν 66 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αναμμένους, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν βρήκαν οποιοδήποτε πρόσωπο μέσα στο υποστατικό.

Από την έρευνα στον χώρο, εντοπίστηκε κρυμμένο ένα τσαντάκι μέσης, στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 4,950 ευρώ, ένας δίσκος καταγραφής δεδομένων, καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο.

Κατά την έξοδο της Αστυνομίας, όμως, εντοπίστηκαν κρυμμένα στην εξωτερική πλευρά του υποστατικού 29 πρόσωπα, 11 άνδρες και 18 γυναίκες, τα οποία οδηγήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού. Ανάμεσα τους και οι δυο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια εξ αυτών των προσώπων, παραδέχθηκαν πως βρίσκονταν στο Σωματείο και επιδίδονταν σε ηλεκτρονικό τζόγο, ενώ εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου διαχειριστή του υποστατικού ο οποίος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Οι δυο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ