Αυτοί οι τύποι παθαίνουν λουμπάγκο και πέφτει γέλιο [πολύ γέλιο]

Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να το δεις.

 


Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσε να ήταν viral video στο ίντερνετ που θα έκανε χιλιάδες views, αλλά δεν είναι. Μπορεί, όμως, πολύ σύντομα να γίνει.

Η νεοσύστατη ομάδα «λουμπάγκο» κάνει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση με την αφηγηματική περφόρμανς «Το σαλόνι των τρολλ», ως φιλοξενούμενη στο «Σαλόνι των Ξένων», στο πλαίσιο της Δράσης Θ72 του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

*εγώ που ήμουν ένα τρολλ, θα φύγω σαν τηλεκοντρόλ, θα φύγω σαν κυνηγημένος. Ξένος; Εγώ. Ξένος.



Εμπνευσμένη από την κυρπιακή μετάφραση του κειμένου του Ντένις Κελλυ, «Our Teacher's a Trol» και βασισμένη σε τεχνικές του επινοημένου θεάτρου, η ομάδα «λουμπάγκο» πειραματίζεται και υπόσχεται να γεμίσει με τρολλ το σαλόνι των ξένων. Τοπέ.

Η υπάρχουσα δραματουργία του κειμένου θα εμπλουτισθεί, είτε και θα αντικατασταθεί, από προσωπικές ιστορίες και εικόνες. Η ομαδική αφήγηση, η έντονη σωματικότητα και οι απότομες εναλλαγές ρυθμού και θέματος, θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό τοπίο για να λάμψουν τα φοβερά και τρομερά δίδυμα, τα παρεξηγημένα τρολλ, οι οικείοι ξένοι και τα αποξενωμένα σαλόνια της Κυπριακής -αυτή την φορά- πραγματικότητας! Τοπέ Τοπελερίγκος!

Επί σκηνής εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Τζούλη Γρηγορίου, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Εύα Καλομοίρη, Αντρέας Μακρής, Παντελίτσα Μαυρογιάννη, Θέκλα Φλουρή, Βασίλης Χαραλάμπους και Τοπέ Τοπελερίγκος και κανεί. 

 

 

Σύλληψη/σκηνοθεσία: λουμπάγκο

Η Ομάδα λουμπάγκο αποτελείται από τους ηθοποιούς: Τζούλη Γρηγορίου, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Εύα Καλομοίρη, Γιώργο Κυριάκου, Βασίλη Χαραλάμπους.

Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου στις 8:30 στις Αποθήκες του ΘΟΚ.

Κρατήσεις στο 77772717 και την ιστοσελίδα του ΘΟΚ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ