Έχεις πάρει χαμπάρι το νέο Caffé Nero που άνοιξε στη Λευκωσία;

Το δωδέκατο στη σειρά. 

 


Για να είμαστε ειλικρινείς, το συγκεκριμένο caffe δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κατ’ ακρίβεια δεν χρειάζεται καθόλου συστάσεις, αφού αποτελεί το δωδέκατο μέλος της γνωστής αλυσίδας Nero, το οποίο πλέον λειτουργεί και στο Δάλι από το Σάββατο 7 Απριλίου.

Η οικογένεια του Caffé Nero καλωσόρισε το δωδέκατό της μέλος το οποίο, πέραν από το βραβευμένο του χαρμάνι καφέ, σερβίρει φρεσκοψημένα φαγητά που φτιάχνονται στην υπερσύγχρονη επιτόπια κουζίνα κατά παραγγελία, όλες τις ώρες της ημέρας, όπως επίσης και άλλα σνακ και γλυκά.

Το νέο Caffé Nero χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο τα Caffé Nero μπορούν να προσφέρουν, αλλά και από ιδιαίτερα στοιχεία όπως τον άνετο και σύγχρονο χώρο μελέτης, την αίθουσα για επιχειρηματικές και άλλες συναντήσεις αλλά και μεγάλο, διασκεδαστικό παιδότοπο τον οποίο αγκαλιάζει ο καταπράσινός του κήπος.

Το νέο Caffé Nero είναι ιδανικό για φοιτητές, οικογένειες καθώς και για την παρέα που απλά θέλει να περάσει ευχάριστα σε ένα μοναδικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ και ροφήματα, φρέσκο φαγητό και την άριστη εξυπηρέτηση από τα έμπειρα χέρια των μπαρίστας.

Χαλκάνωρος 15 στο Δάλι, Λευκωσία.

 


Σχετικα

Γύρισε σπίτι και βρήκε έναν άγνωστο να πίνει χυμό (γυμνός) στον καναπέ του

10 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες για τη σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

«Σε όλες μας έχει τύχει. Βιώσαμε κακοποίηση, ειδικά τον πρώτο χρόνο στην Κύπρο»

«Βουράτε Γειτόνοι», οι προβολές συνεχίζονται

Η απάντηση του Έλληνα βουλευτή για τη viral φωτογραφία

Παιδιά που δεν επιθυμούν επαφή με κάποιον από τους δύο γονείς