Ποδηλατώ, αγωνίζομαι, στηρίζω

Παγκύπριοι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) με σκοπό τη στήριξη της EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, θα διεξαχθούν Παγκύπριοι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) και Φιλανθρωπική Εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη της EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ στην κοινότητα Πολιτικού, στην Επαρχία Λευκωσία.

Συν-διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και του αγώνα είναι ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολιτικού, ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Κοινοτήτων Ταμασσού, και η ομάδα εθελοντών Bloom Route Bicycle Races.

Ο ποδηλατικός αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Υποστηρικτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα λειτουργούν περίπτερα με σουβλάκι, φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρες, μπισκότα, λουκουμάδες και παγωτά.

Θα υπάρχει, επίσης, μια μικρή πίστα δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους με το ποδήλατο.

Πολύ σημαντική είναι η συμμετοχή και η παρουσία της EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ που θα λειτουργήσει ένα περίπτερο με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Επίσης, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φοιτητών Ιατρικής, θα πραγματοποιεί επί τόπου μέτρηση της Αρτηριακής Πίεσης, όπως επίσης επανεκπαίδευση του σωστού τρόπου μέτρησης της. Περαιτέρω, Φοιτητές από το Erasmus Student Network Nicosia θα αναλάβουν την ψυχαγωγία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης με την οργάνωση και διεξαγωγή διαφόρων παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.

Επίσης, το κατάστημα ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ θα πραγματοποιεί δωρεάν μίνι σέρβις ποδηλάτου. Τέλος, πολύ σημαντική παρουσία και συμμετοχή είναι αυτή των Ε.Ο.Μ. (Ενταγμένες Οικιστικές Μονάδες), οι οποίοι θα λειτουργήσουν εθελοντικά ένα περίπτερο, στο οποίο θα φτιάχνουν φρέσκους χυμούς.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, η οποία στηρίζει διαχρονικά και με μεγάλη επιτυχία τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

«Στόχος μας είναι να κινηθούμε με σεβασμό προς όλες τις γυναίκες που ήρθαν ή έρχονται αντιμέτωπες με τη σοβαρή αυτή ασθένεια και να βοηθήσουμε οικονομικά, έμπρακτα αλλά και ηθικά τον οργανισμό EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ. Το έργο που επιτελούν είναι πραγματικά μοναδικό. Μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη πάθηση  αφορά ΟΛΟΥΣ μας, εφόσον όλοι έχουμε μητέρες, αδελφές, συζύγους, κόρες, φίλες».

Μέγας Χορηγός είναι το δικηγορικό γραφείο Χριστόδουλος Βασιλειάδης & Σια Δ.Ε.Π.Ε. Χρυσοί Χορηγοί είναι το δικηγορικό γραφείο Πελεκάνος & Πελεκάνου Δ.Ε.Π.Ε., η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και η εταιρεία DP Synergy for Life. Χορηγός είναι η KEO ΒEER.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του αγώνα και της εκδήλωσης επισκεφθείτε τη σελίδα του BLOOM ROOTE στο Facebook https://www.facebook.com/events/177552472868462/

#rideagainstbreastcancer   #politikocycling

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ