Επιστρέφει στη Λευκωσία ο εντυπωσιακός Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων [θα λάβεις μέρος;]

Μάθε πότε και πώς.

 


Τον εντυπωσιακό Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων διοργανώνει και φέτος το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο  πρωτοποριακός Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, με στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες στους επιστήμονες του μέλλοντος και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους για τις επιστήμες, την τεχνολογία, την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται για έννατη συνεχή χρονιά, είναι ανοιχτός σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ζήσουν την απόλυτη πρόκληση μιας συναρπαστικής αναμέτρησης με μόνο σύμμαχο τον ήλιο!

Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα με συλλέκτες που απορροφούν ηλιακή ακτινοβολία τροφοδοτώντας τους κινητήρες τους με ενέργεια, θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε δεκάδες ντόπιους και ξένους.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων και να εξασφαλίσουν πληροφορίες για τους κανονισμούς που διέπουν τον αγώνα, καθώς και τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα ηλιακά οχήματα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο +357 22 208702, με email στο office.events@cyi.ac.cy ή στην ιστοσελίδα https://www.cyi.ac.cy/index.php/scc-2018-rules-and-regulations


Σχετικα

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Η Ελένη και ο Δημήτρης είναι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού της CITY

Νεαρός φτιάχνει καλαμάκια από χόρτα για να λυθεί το πρόβλημα με τα πλαστικά

Τι καιρό να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες;

Το συνέδριο που σου εξηγεί τα πάντα για το Facebook και το Instagram επιστρέφει

Ο Macbeth του Verdi στo 21ο Pafos Aphrodite Festival